tak sestra to mala a vybielilo jej to zuby, ludia sa jej pytali ze ci bola na bieleni ...vtedy sa to dalo len zo zahranicia USA ale teraz to uz kupis aj na slovenskom internete
kamarátka mala, a celkom si ich chválila, akurát, že keď ich prestala používať (používala ich rok) tak sa jej za dva týždne vrátila pôvodná zažltnutá farba zubov, takže ak by ti nevadilo vyhodiť za to každý rok 50 € tak je to v pohode ale neviem, no ja by som si to nekúpila. A aspoň pre mňa je na bielenie zubov najlepšia pasta Odol3dent 3D white, a nedáš za ňu toľko ako za pásiky mala ich od tej firmy Crest..
ja som tie pasiky asi pre 2 rokmi skusila pretoze som mala dost zlte zuby..mne velmi pomohli..este aj dnes po 2 rokoch su moje zuby dost biele...takze tie pasiky ti mozem len odporucit
Ja puzivam bieliacu penu na zuby Cougar,som si ju objednala cez net cougar.sk ,nie je tam ani peroxid, takze zuby mi to nenici a fakt to ucinkuje,kazdy den to pouzivam a zuby mam belsie.Odporucam vsetkym co sa boja citlivosti a peroxidu, pouzivat bieliacu penu cougar
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov