a viete co je este lespie ako biliard??snooker,tam musite viac rozmyslat a na pravidla je to trochu tazsie..ale uzastne hramci uz ju hra niekto alebo len pozera..
Snooker je fakt super, ale nez sa ho naucis zosedivies Ja sa mu venujem uz nejake 3 roky a vela toho zatial neviem...a to som v biliarde vceklu dobry, skoro kazdy den dam nejaku cistu hru...
a bavi ta to viac ako biliard?vsak je to tazsie ..aj ja som na to prisla,hlavne ten stol je dost velky,tam sa musis vsade sustredit,nie ako pri biliarde,to je trosku o inom...ale niake extra velke moznosti na snooker niesu...skoda
Mna bavi aj biliard aj snooker, tazko povedat co viac...mozno biliard, ale len preto ze su v nom turnaje a ja rad vyhravam Na normalnom snookrovom stole je to dost deprimujuce, ved zahrat nabeh cez 20 je udalost Ne 9stopovom poolovom stole hram nabehy aj cez 50...Ty hravas Sonia?
Aký je rozdiel medzi Snookerom a Biliardom. Lebo mna baví to, kde ste dvaja (alebo dva týmy) a kde sú jedny gule celé a druhé také "polovičné" a jedna čierna. A poznám ešte to, kde je vela jednej farby a potom sú tam také čudne rozmiestnené ostatné.Ktoré je čo???
To hra co ta bavi je pool biliard, rozdielov medzi nim a snookrom je vela ale pointa ta ista...triafat gule do kaps Akurat v snookri sa hra na body(za kazdu cervenu gulu mas 1 bod a za kazdu farebnu body podla hodnoty gule...zlta 2b, zelena 3b, hneda 4b, modra 5b, ruzova 6b a cierna 7b)vyhra ten co ziska viac bodov. V pool biliarde je viac roznych hier(tu co si spominal je hra c.8)Viac o pravidlach si mozes pozriet na sbiz.sk
No ja zase zboznujem Biliard hram to o peniaze.Chodim na trnaje...ale zhanam hru World snooker championschip ale neviem zohnat poradte dakt plsss.. dik napiste tajnu postu
biliard je super, ked hra tak do 6 ludi (rozdeleni na 2 tymi) a je to potom sranda...ale vzdy ked som na tahu, sa pri tom tvarim ako keby som otvaral jadrovu bombu...nemozem si pomoct...ale potom sa smejem sam na sebe...ludia, hrajte biliard!!!
Biliard je fajn, kedysi som aj turnaje takmer vyhraval... Ale uz som akosi totalne vysiel z cviku. Keby sa nasiel niekto z okolia Piestan, tak by som dal particku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
» soutez.warezator.com/?click=3...
3D online pool je to vcelku dobre urobena hra samozrejme na svoje chybicky ale zase
ktora hra ich nema ..... skuste je to ...ahojte