Ahojte 25 marca som bola na prijimačkach a nevzali ma pre nedosstatok miesta. Bola som asi 10 pod čiarou . Zo 165 žiakov som skončila 72. Mám šancu uspieť ak dám odvolanie? Vopred dakujem za radyy . PS: prijimaju 62 ž.
určite máš šancu, mňa pred 5-timi rokmi tiež prijali na odvolanie... bola som 1. pod čiarou, ale to sa potom ešte dosť posúvalo, keďže sa vždy nájdu ľudia, ktorí sa rozhodnú pre inú školu a tá daná škola potrebuje žiakov
Určite si podaj ak myslíš GT12 tak tam mas šancu velmi veľkú velmi vela ludi na tu školu nejde (asi ani ja), vela ludi sa hlási na ine lepšie gymple alebo len išlo skúsiť prijimacky cize drzim palce !
@empiy teba prijali? noo tak ja som take štastie nemala :/ ale určite podam a ano myslim trebišku tak snád sa nejake to miesto uvolni ale bola som 10 pod čiarou ale ked nedaju všetci predo mnouo odvolanie tak bude fajn
@michaela68431 ja som mala dnes prijimacky EGJAK ak ma zoberú idem tam ... Hej na trebisku ma zobrali , som velmi dobre napisala testy , na EGJAKU som to úplne dokaslala ´´uvidime .... No podaj si urcite ved uvidis
@michaela68431 tak no ja som sa spoliehala na MAT SJL ze vytiahnem tam body (na Trebiške som to tak mala lebo psychologicke som napisala len na 75:/) , ale matiku som uplne pokaslala cize neviem no... Určite neboli tažké len velmi náročné ... Psychologicke odveci .... Som sa na učenie vybodla lebo ze ked ma prijali tam musia i tu ... A ľutujem no
@michaela68431 takže asi dobrá sprava pre teba len z našej triedy prijali 10 ludi a vsetkych prijali aj na GT12, ale nejdú tam( teda myslim cize akoby si bola prijatá DD
@empiy tak to by bolo super aaa neviem som asi 11-12 a neviem ako napísal ten čo mal písať včera :/ ale ta ked nedaju všetci predomnou odvolanie tak určite si myslim že by ma mohli prijať no
@michaela68431 10 z našej triedy prijali na EGJAK vsetkych prijali aj na trebisku ... A vsetci na EGJAK ideme ak sa nic nezmení cize vela miest na GTčku sa uvoľní
@michaela68431 jasne aj na Park mládeže išlo veľa .. Na Watsonku... Presne na GMRŠKE( och tam som chcela veľmi ist lebo somfrancizstinarka ale zevraj neni dobrá škola ... Na Katkin park... Aj na Edity Steinovej A niekto len skúsil prijimacky … kazdy si stanovil ine priority
noo možno niektorí čo ich prijali išli až tam D možno nakoniec prijmu aj tých čo boli 30 pod čiarou D ta ked budu mať malo žiakov D a ty si kolka skončila na EGJAK-u?
@michaela68431 ďakujem aj keď to tam bolo nejake take čojaviem, 20 bodov sj dostala za to že si príslušník cirkvi čo ja niesom, podarilo sa ty si sa nehlásila ešte inde?
@empiy nie ja iba tam ta som chcela skusiť ako ,velmi by som tam chcela ist. ale tak keby niečo mám v máji dalšie V stredu maju na gt zápis tak sa snád čím skor ozvu :/ ved ajtak keby že prijmu do tích 62 tích 10 čo si vravelaže ich prijali na to čo teba tak by som bola tým pádom iba 2 pod čiarou čiže stále by som mala ešte velku šancu neviem či si pochopila moje vyjadrenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
prijali ťa? ideš tam? D