Ahojte chcela by som ísť študovať na Bilingválne gymnázium do Nitry ale neviem sa rozhodnúť medzi španielčinou, nemčinou a angličtinou.. študuje niekto z vás na Parovského, Golianovej alebo GCM .. ktorá je z nich najlepšia ?? .. ďakujem za odpovede
@nickyjaxon aj ja len z počutia a z toho čo som si naštudovala na nete .. Párovského je že-vraj najlepšie ale španielčina sa mi moc nezíde, tá nemčina a angličtina by boli pre mňa asi užitočnejšie
@nickyjaxon ja nevravím že je zlé ale angličtina sa zíde všade a Rakúsko je blízko takže tie dve sú asi lepšia voľba .. no ale hlavne ma niekde musia prijať potom si môžem vyberať
Som v poslednom ročníku na francúzskom bilingválnom, kedyže si vyberám teraz, išla by som na anglické. Jasné že nevieme ako bude svet vyrezať za pár rokov, ale teraz s angličtinou rozhodne viac vody namútiš. Ale pokiaľ je človek jazykovo nadaný, že zvláda viacero svetových jazykov na slušnej úrovni, alebo chce ísť študovať a/alebo žiť do danej krajiny - nech sa páči. Ja nie som ani jedno z toho, ale stále akosi dúfam, že sa raz tá franina bude hodiť.
@poms keby bolo to anglické najlepšie tak neváham, ale to neviem a o tých dvoch druhých viem, že sú to dobré školy tak len preto som si nie istá, ale asi pôjdem na anglické
pod k nam na Parovce! super skola podla mna, i ked je pravda,ze v porovnani s ostatnymi gymnaziami v NR je o nieco tazsia,,ziadna ulievaren to veru nie je
a ak si si neni ista tou spanielcinou,tak chod normalne na 4 rocne studium ..rozhodne ti tuto skolu odporucam ..kludne napis,ak by si mala nejake otazky este
@sparkles tak díky za radu .. mám pocit že v tom mám čím ďalej tým väčší zmätok .. o tom že Párovského je najlepší gympel v Nitre som počula už od viacerých ...to že je ťažké mi moc nevadí len mňa jazyky bavia a angličtina by bola lepšia ako španielčina .. nevieš kedy je u vás deň otvorených dverí ? rada by som si školu pozrela naživo
ja som chodila na spanielske, sice nie do nitry, ale chcela som len, ze anglictina a spanielcina su strasne podobne... na strednej ma donutili dat si anglictinu, lebo nas bolo minimum nemcinarov a za rok som uz anglicky vedela skoro tak ako spanielsky, takze myslim, ze s tymto nie je problem teda urcite treba mat nejaky ten talent na jazyky, ale to predpokladam, ze mas, ked chces ist na bilingvalne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a ak si si neni ista tou spanielcinou,tak chod normalne na 4 rocne studium ..rozhodne ti tuto skolu odporucam ..kludne napis,ak by si mala nejake otazky este