Ahojte, potrebujem pomoct ked sa davali rpihlasyk an strednu skolu, tak som si dala bilingvalny aj normalny gympel. Na bilingvalny ma prijali, bola som tam aj zapisana, ale potom som zrusila zapis a sla som na normalne. Myslela som ze takto to bude lep
to záleží od toho bilingvalneho gympla, najlepšie urobíš ak sa popýtaš priamo tam, ak majú miesto, možno by a dalo ak by si urobila nejaké rozdielové skúšky.
len neviem, či tam teraz ešte niekoho nájdeš, bolo by to lepšie riešiť napríklad niekedy ku koncu školského roka.
viem, že k nám prestúpila jedna prváčka z bilingválnej obchodky... ale či ťa zoberú zo všeobecného gympla... to ťažko povedať, ale ak si tam bola prijatá a dokonca aj zapísaná, tak šancu máš vyššiu skús, za to nič nedáš
..podľa mňa nie. Akonáhle si totiž zrušila zápis, tak sa tvoje miesto posunulo tomu, kto nebol prijatý prvý pod čiarou. A veľmi pochybujem že by tam nešiel.. ale skús sa spýtať
..jooj, zlato tak to si veľmi zle spravila, že si zrušila zápis.. neviem kedy si ho zrušila, aj keby to bolo chvíľu pred koncom roka a všetci deviataci, čo ich neprijali už boli zapísaní inde, tak stále tam mohli zostať aj ôsmaci, čo určite zostali a pochybujem, že by to niekto odmietol..
no škoda.. mohla si tam ísť a keď tak potom v septembri prestúpiť.. lebo spraviť prijímačky a neísť tam, to je definitívna zahodená šanca, keď si deviatačka..
k tomu čo napísala @abby2 v @5 , mohol sa niekto počas roka odsťahovať alebo sa často aj stáva, že kvôli náročnosti to niektorí vzdajú a radšej prestúpia na klasický gympel, takže treba sa spýtať priamo na škole, možno by sa miesto našlo.
..ale ak by niekto počas školského roka prestúpil, môže tam ísť namiesto neho len niekto z iného francúzskeho bilingválneho gympla.. z normálneho ho nezoberú, lebo nebude na takej úrovni ako ostatní v triede..
Môžeš prestúpiť na Spojenú školu Metodova 2 v Bratislave ale absolvuješ bežné prijímačky, ak ich urobíš tak si u nás, ak nie si tam kde si bola , viac info TS
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
len neviem, či tam teraz ešte niekoho nájdeš, bolo by to lepšie riešiť napríklad niekedy ku koncu školského roka.