jasneee vysportovane treba mat telo ale aj mysel kedysi som sach hraval aktivne ucil ma to byvali majster slovenska ale dnes uz len pivecko cigaretka a tago to je moje
Biliard je super hra ..... najlepsie natom je ked niekto dokaze rozlusknut vlemi komplikovane postavenie gul .... pripadne utopi ciernu .. Ci som fauloval ? samozrejme .... stuchnutie protihraca , pripadne svacnutie tagom do nohy ..
sach je uplne ale uplne super hra ale vazne to nehovorim len tak...a hravaju ho super chalani,takze ´baby ked hladate super chalana (nie fyzicky ale psychicky) sup na sach a su tam aj pekni ked sa pritrafi
No my teraz s kamosmi chodime hravat dost casto bowling ale aj biliard obcas dame (cez ICQ ho hravame dennodenne ale zajdeme niekedy aj normalne). a sach? chodil som rok na sach ale nic s toho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
partičiek,je to taký dobrý relax pri pive.
Rozbil som okno gulou, kamaarát pohár.
Rozbil som gulu biliardovú na dve časti ..
A tak proste biliard je hustý...
Aj tág sme pár rozlámali...
A to vo všetkej počestnosti. Žiadne vandalstvo
no a faulovanie... hmmm... rata sa umyselne rozptylovanie supera?
No ... Klido by to slo ten buduci tyzden
ha?
bilardovy stol
inac.. biliard je fajn a co sa faulov tyka- ak sa rata neumyselne odstrelenie gule do tvare supera...
Ruměnko , no jo , keď budem mať kešeňe tak proč né..