Cez aký bio eschop nakupujete? Cenovo najpriatelnejší kedže ako som si mohla všimnúť, tie ceny v kamenných obchodoch sú naozaj otrasné oproti internetovým.
Poprípade neviete v ktorých reťazcoch by sa dalo kúpiť kokosové mlieko, quinoa, mandľové maslo..
@yacopsae kokosové mlieko som v Kauflande nezohnala. Tvrdili že nemajú. Mandľové maslo si spraviť môžem, ale nemusím. Takisto mi ide aj o ďalšie veci.
@luc.ka pozrela som niekoľko obchodov a nemali tam všetko čo som chcela. Ak niekto v nich nakupuje, tak mu nebude problém sem napísať jednu stránku. Vieš, ono môžu mať aj rôzne skúsenosti. Ale mám rada takéto chúďatká ako si ty, ktoré strašne otravuje jedno fórum.
urcite nenajdes stranku, na ktorej je vsetko to, co presne ty potrebujes. od toho tu mame tie vyhladavacie nastroje, neni na skodu vediet s nimi narabat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
super, aj darceky posielaju
@luc.ka pozrela som niekoľko obchodov a nemali tam všetko čo som chcela. Ak niekto v nich nakupuje, tak mu nebude problém sem napísať jednu stránku. Vieš, ono môžu mať aj rôzne skúsenosti. Ale mám rada takéto chúďatká ako si ty, ktoré strašne otravuje jedno fórum.
urcite nenajdes stranku, na ktorej je vsetko to, co presne ty potrebujes. od toho tu mame tie vyhladavacie nastroje, neni na skodu vediet s nimi narabat.
Tak s týmto prístupom ho mať nebudeš, vlastne, že som ja písal niečo.