ahojte ludkovia, mám otázku na medičky/medikov.
som v maturitnom ročníku a tak nejak sa pripravujem na skúšky na zubarinu, ale mám nejaké osobné problémy a aj dosť je toho v škole, vela tlaku z každej strany, ved viete.
ide o to, ze poslednych 7 rokov so
@soul2mate Ja som teraz prvák na VL v Brne a u nás ta biofyz hodne stavá na stredoškolských základoch (optika, elektrika, termodynamika) a je to celkom zaberák aj pre mna čo som fyziku mal stále a aj ma bavila. Ono paradoxne prvák je hlavne chémia a fyzika na medine, tá biologia je skôr do počtu, takže my strong recommendation je aby si si ten seminár radšej nechala
No, ono to nie je len o fyzike, napr. prvý zápočet máme celý zo štatistiky a spracovania výsledkov, takže čistá matika... inak máš k dispozícii prednášky (keď ti príde správny človek tak sa to dá počúvať) a okrem toho kolujú vypracované otázky na skúšku a cviká sú superko takže
Ísť na slovensku na zubarinu je blbosť Načo 6 rokov keď v česku to isté za 5 rokov Ale aspon u nás je to tak, že na zubnom majú mierne okresanú tú biofyz
Ja som z fyziky nematurovala, posledne 2 roky som ju nemala ne strednej vobec a teraz som v druhaku na vseob v Prahe... na skusku sa da naucit aj bez toho myslim, staci priprava na praktika pocas semestra a maknut si cez skuskove trosku
@corwinuss napodobne som na tom + nechcem ist ďaleko od rodiny a frajera, ja som proste trochu homelover v tomto + nebudem musieť bývať na intráku to je pre mňa dosť plus
@soul2mate Tak, ale zas rok života zabiť niekde Ale tak každého osobné vec. Bývanie na intráku je fajn, nik ťa neotravuje a môžeš sa v kľude učiť. Ja som takto mohol do MT chodiť (dochádzať).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov