mate radi biolu??? pretoze ja by som ju aj brala ale ta nasa profesorka...tak to je hroza...celu hodinu diktuje blbosti ktore si vymysli...na pisomku povie ze sa mame ucit z ucebice...a na pisomku da nieco uplne ine...to sa uz neda zvladnut
no podla toho čo berieme ked sme brali zvieratá a teraz berieme človeka, tak to sa celkom dá ... ale ked sme brali genetiku, kríženie a také veci, tak to sa nedalo ... a profesorka je celkom v pohode, len ten jej hlas je taký dost uspávajúci
jaaaj u nas biologia bola ina sranda uplne haluzná profka každú hodinu sme mali sexuálnu výchovu alebo tak ...stale povedala niaku blbosť že som sa musela smiať ...jej najlepší výrok : Nemáš chlapa, nemaš problém :...........svätá pravda
prosím ťa, mne dačo hovor Profka nám nadiktuje 20 papierov do zošita, z torých sa máme učiť a z jedného dňa na druhý nám dá "písomečku" a ďalších 50 papierov nám obojstranne prefotí a o týždeň veľký test . A že z papierov, tak každý sa učí papiere a všeko zo zošita... abo naopak . Ale aj tak ju mám rada, vysvetľuje veľmi dobre .
my mame vtipnu profesorku, hravam s nou bedminton niekedy a biola sa da, je to zaujimave ked sa do toho aspon obcas pozriem a rozumiem tym odbornym vyrazom
Biola patri k mojim najoblubenejsim predmetom stuck_out_tongue:rofku mame uplne uzasnu este som nestretla nikoho kto by tak dobre vysvetloval ako ona takze som rada, ze som na skole tam kde som a ze tam ona uci Ked som isla na strednu tak som sa bala ako biolu zvladnem ale zatial som s nou nemala problem. Mozno to je tym ze som zvyknuta sa ju ucit kedze v prvom rocniku sme ju mali kazdy den
biola je fajn, ja s nej tiež maturujem, a genetika je náhodou úplne ľahučká, tá spolu s človekom ma bavila najviac ale čo ma dorazilo na našom profákovi bolo keď sme dnes počítali príklady z genetiky a my sme to vedeli lepšie ako on, on sám bol z toho čisto domotaný a vlastne tento rok sme zistili že on vlastne z bioly nič dokopy nevie, veď on sa nás niečo spýta a potom musí pozrieť do knihy či sme odpovedali dobre
nemám rád biolu, ale profesorku hej, pretože učí tri prvácke triedy a každej dáva na previerkach rovnaké otázky je to len to najdôležitejšie, žiadne detaily a nastastie nie sme prví ktorí píšu
nikdy ma veľmi nebavili nižšie rastliny(machy,paprade a podobne),ale milovala som genetiku,tá ma veľmi bavila a ľahko sa mi učila.uvidím o rok,keď budem mať genetiku na úrovni vysokej školy
a som presvedčená o tom,že učiteľ zohráva hlavnú úlohu v tom,či jeho žiaci budú ten predmet milovať,alebo nenávidieť.
Všetko,každé jedno učivo a predmet sa dá podľa mňa vysvetliť nudne,ale na druhej strane sa dá vysvetliť aj zaujímavo.
Záleží,či si to profák prišiel na hodinu len odrapotať,to isté,čo melie stále už niekoľko rokov,alebo do toho vloží čo najviac a snaží sa,aby to decká pochopili a bavilo ich to...
biola= najťažší predmet. pre kockaté hlavy,čo sa vedia bifliť. zúrim, keď sa to mám bifliť. vysvetlí mi niekedy niekto, prečo sa na tom zdá niekomu niečo logické??
biologia je super predmet sice sa mi nechce ucit system rastlin Ale nasa profka je uzasna, superne to vysvetlila, teraz sa na maturu z biologiu ucim zo starych zositov, uzasne poznamky a pamatam si,ako co vyvsetlovala...
A genetika je podla mna super,a zaujimava. Tie priklady sa daju,len ten pomer niekedy popletiem,ked je dihybridizmus.
biolu mam rada, nasa profka je sice trochu sialena, ale vysvetlit to vie...Rastliny ma sice trochu nudia, ale zivocichy a sustavy organov su zaujimave, som zvedava na tu genetiku a tak buduci rok
tak co sa na nu nestazujete riaditelke? dajte si ju vymenit ved
ja mam biolu rada len tiez mame taku zlu ucitelku..co celu hodinu musime len opisovat poznamky z meotara..a na pisomku musis vediet naspamat cely zosit alebo to ucivo co sa nam dala naucit..
kks minule nam dale ze ktora zlaza ,,sedi v tureckom sede"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
mám ju celkom rada, hlavne kvoli perfektnej profesorke
Tú som nikdy nemal
obdivujem tých, ktorí to študujú na VŠ, ja som mala dosť trápenia aj na gymku, absolútne mimo môjho záujmu.
Profku- nie
ale tohoto ročná genetika je uplne mimo mna a ma to za zasluhu zmena profesorky... neviem ako chcem z nej spravit prijmacky....
nikdy ma veľmi nebavili nižšie rastliny(machy,paprade a podobne),ale milovala som genetiku,tá ma veľmi bavila a ľahko sa mi učila.uvidím o rok,keď budem mať genetiku na úrovni vysokej školy
a som presvedčená o tom,že učiteľ zohráva hlavnú úlohu v tom,či jeho žiaci budú ten predmet milovať,alebo nenávidieť.
Všetko,každé jedno učivo a predmet sa dá podľa mňa vysvetliť nudne,ale na druhej strane sa dá vysvetliť aj zaujímavo.
Záleží,či si to profák prišiel na hodinu len odrapotať,to isté,čo melie stále už niekoľko rokov,alebo do toho vloží čo najviac a snaží sa,aby to decká pochopili a bavilo ich to...
A genetika je podla mna super,a zaujimava. Tie priklady sa daju,len ten pomer niekedy popletiem,ked je dihybridizmus.
A tiez sa chystam maturovat
ja mam biolu rada len tiez mame taku zlu ucitelku..co celu hodinu musime len opisovat poznamky z meotara..a na pisomku musis vediet naspamat cely zosit alebo to ucivo co sa nam dala naucit..
kks minule nam dale ze ktora zlaza ,,sedi v tureckom sede"