akoze ludia... som tu prihlasnena 24 hodin denne lebo sa mi neda odhlasit preco???preco sa mie nedaju otvorit ani blogy obcas mi nefunguje nic.. ale to iba na www.birdz.sk.......ratam s tym ze je to chby ktora sa da napravit a ze sa aj napravi.....
Pokial sa ti neda odhlasit (mozno si sa prihlasila v istom momente, ked to bolo zle nastavene), tak skus vymazat v pocitaci cookies, a potom sa prihlasit znova, teoreticky by ti potom malo odhlasovanie fungovat...
no jasne ludkovia.. cookies som vymazala a nic asi ho fakt vyhodim von okonm cize ludia ja tu budem proste non stop 24 hodin denne 7 sdni v tyzdni 365 dni v roku:d amte sa na co tesit idem to brat s usmevom co uz
7. Nemas cirou nahodou nastavene v prehliadaci, aby si pamatal tvoj login a prihlasoval ta na stranku automaticky ? Ak nie, tak v moznostiach prehliadaca zmaz okrem cookies aj temporary internet files ( aj tie co fakcia offline ) historiu aj zapamatane hesla. Vypni a zapni prehliadac a skus sa prihlasit. Ak ani to nepomoze, tak uz ma napada len reinstall, co by som ale ja osobne kvoli takej banalite nepodstupoval
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Good Luck