Milí užívatelia, zaujíma ma, či už nie som stará na BIRDZ? Alebo to len mne tak príde? (Chodila som sem snáď od cca 15tich asi tak do 18-19tich) Teraz sa tu znova po čase objavím a ked scrollujem, mám pocit, že sa tu riešia problémy, ktoré som ja riešila
@motyylia Vlastne nesledujem ani tak ľudí, ako skôr čo je nové na fórach, rada si prečítam nejaké blogy (sú tu naozaj talentovaní ľudia) len mi to príde také, čo ja viem, asi to už nie je pre mňa :S
@elemia rada do života - nehľadaj si prácu, kde budeš robiť 24rky ! Som maximálne zostarla Pribrala 6 kg, vrásky okol o očí, permanentné kruhy pod očami. No nádhera
Zastav sa U mňa doma A otestujeme fyzicky výkon A podľa toho môj tím vedcov na čele s @erjedna vyhodnotí situáciu A či môžeš naďalej navštevovať túto stránku
@tangerina úprimne, nepamätám si už mená, (ani jedno - čo ma skutočne trápi) ale väčšinou nočnou hodinou tu vznikali fajn blogy, všelijaké vymyslené príbehy a tak... Ale je možné, že sa páčili iba mne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
predpokladám že už aj dni do dôchodku máš zrátané
ono záleží, akých ľudí sleduješ a tak...
@motyylia Vlastne nesledujem ani tak ľudí, ako skôr čo je nové na fórach, rada si prečítam nejaké blogy (sú tu naozaj talentovaní ľudia) len mi to príde také, čo ja viem, asi to už nie je pre mňa :S
napríklad ako ja.
takže na b nebudem nikdy stará.
len výzorovo sa voľajako mením.
a trošku ma to desí, lebo ja neviem.
začínam asi vyzerať tak trochu opotrebovane čičo.
@mariseq ďakujem za podporu, to ako keď povieš anorektičke neboj nie si tučná, sú aj tučnejšie
eiffel tower dame ?
moment, idem pit granko
Nie, nie si stará
ja už hlavne mám vek na to, aby som vyzerala dospelo.