Napadlo ma , čo keby sme spravili súťaž v pc hrách ?
Každý by napísal čo by chcel hrať , ak by tú hru mali viac než dvaja/traja hráči , tak by sa hralo , ak niekto nemá nič , budeme hrať aj na Bf 2 demo serveri (má tam byť iota , timeshift , cal
@imosk -.- red alert je arkadova debilina akurat tak....je to unbalanced picovina a cele je to postavene na tom ze vyrob toho co najviac a posli to nepriatelovi do zakladne ...
Ak by to šlo online a tak, mohla by som si viac užiť zamurovávanie susedov (hoci priznám sa, v trojke som to ešte neskúšala... teda hej, zo začiatku, som chcela vidieť, ako umierajp Simíci v tej verzií
@n0win0u moc to uz nesledujem ale v poslednej dobe mam pocit, ze isla esuba dole vodou.. kazdopadne ladies stale hraju dobre... a ty aj hras za niekoho?
vidím, že ste tu šeci v obraze hráte 10 rokov staré veci. tak ak by niekto hrával battlefield bad company 2 tak ma tam nájdete pod nickom TheOnlyOneHero.
Najlepšiu teamplay hru poznám jedine ragnarok. Ostatné sú iba také smiešne pičovinky oproti tomu : ) A kľudne vás tu vyzvem na nejaký zápas 30 vs 30 : D Kľudne aj 8 vs 8 : ) Škoda ale, že to nikto nehrá : (
@mrnesmely battlefield bad company mam zatial len upirateny a hravam to single player.. Ale planujem kupit novu masinu aj s hrou, tak potom si to velmi rad zahram aj multiplayer..
@mrnesmely viem ze neolutujem, len zatial na to nemam masinu. Som to hral na notase maximalne 2 hodiny denne, lebo potom uz to moc sekalo.. Ale inak je to spolu s Crysis jedna z najlepsich hier ake som kedy hral.
@hereiam a na ktorom servery hravas? My sme na SK8 pred mesiacom zalozili kmen, ktory je zatial v top5 na kontinente a mam jeden volny ucet, ktoreho sa chcem cim skor zbavit. Nechcela by si to zobrat?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
a aj world in conflict je mp demo
ale zahral by som si obycajny warcraft cez battle net s dakym som tam sam a prehravam
(ale aj to gta sa by mohlo byť dobré)
Ak by to šlo online a tak, mohla by som si viac užiť zamurovávanie susedov (hoci priznám sa, v trojke som to ešte neskúšala... teda hej, zo začiatku, som chcela vidieť, ako umierajp Simíci v tej verzií
momentalne sa len podielam na vitaznom ( dufajme ) tazeni nasho portalu v medziportalovom tournamente na undzwei.sk ( 16.6. hrame finale )
» www.undzwei.eu/?option=frontpa...
hram za team adminov z portalu csportal.sk
@hereiam a na ktorom servery hravas? My sme na SK8 pred mesiacom zalozili kmen, ktory je zatial v top5 na kontinente a mam jeden volny ucet, ktoreho sa chcem cim skor zbavit. Nechcela by si to zobrat?