chpete ludia napisala som filozofiu trvalo mi to dve hodiny.. by som povedla ze to bolo az unykatne dielo... :d akoze nechcem sa chvalit alebo nieco take ale chpete mozno to boli aj dve a4 este som to dala precitat bratovi bol nadseny a idem si to ul
mno uz si zvykam,ze sa po case stale musim prihlasovat na stranku, a aj kvoli tym vypadkom to radsej pisem najskor do wordu a potom prekopirujem do blogu.
Inak skusil si krok spät,mozno si to este bude prehliadac pamätat.
sorry ale keď už sa ti to raz stalo mohla by si byť natoľko inteligentná, že si to pred uložením skopíruješ... je to pár klinutí navyše, takže nechápem, prečo to ľuďom robí taký problém...
13.. vies clovek nebyva opatrni a ja som prave stych.. a aaaaaaaaaaaa viem som hlupa ale tka uz to nevratim musim sa dako yvzurit.. prave to schtavaju gombiky z klavesice trpem do toho akoby mala stor okv
15 nemam nic proti birdzu.. uplne nic...... len tie hlupe chby.. bolo obdobie.. nedalo sa mi odhlasit.. potom sa mi nedlao prihlasit.. a nemohla som to ani nikomu povedat.. ani sa mi nedalo zaregistro´vat--- a teraz ma nasere tim ze ma nasere este viacej a vravim to je super server mylsienkovo.. chps co myslim.. len .. len..
no vies ked ja som hned azacala mat agres a v takej situaci ta to nenapadne proste viem som uplny magor.. mozem si za to sama jednoducho viem som cvoooooooooook ale ja to nezmenim.. nemozem za to ze som sa tak narodila :d
@19 nikdy nehovor na verejnosti ze si magor..povedz len cvok..to je spolocensky unosne..a nebudu ti niektory "inteligenti" robit nervy a chytat ta za slovka..len taka rada off topic
mne sa tiez nieco podobne stalo minule pri jednej strasne dlhej sprave. Ale predichala som to nakoniec a napisala odznova ale kratsie ale tie nervy potom su neskutocne, aj som sa snazila vratit, ale nic
Ludia sa uz dost dlho na to stazuju.. Myslim, ze minimalne by sa mala konecne urobit funkcia ukladania na pozadi ako je to vo Worde.. Tam ked sa mi necakane restartuje pocitac, mi krasne obnovi subor, ktory som mal rozpisany a neulozeny..
vies ako sa hovori - doveruj, ale preveruj...predsa len by si mala pre istotu pisat najskor vo worde, aj ked veris serveru...ja tiez nepisem vo worde, ale mna to nikdy nenapadne...
A co mam povedat ja pisala som seminarku. mala som celu nic z netu vsetko z knih asi z desiatich som to robila malo to 60 stran a moj sikovny otec mi to vymazal z PC a zalohovane som to mala na USB kluci a nejakym zazrakom som ho stratila a robit nanovo a termin som mala o dva dni. To je smola a nie toto
a mas poucenie, pis do wordu, toto odhlasenie je ochrana aby sa nezneuzilo tvoje konto.aspon myslim
juuuj no boze krute niektore su pribehy ale tak ha pozrela som sa na tom ocami boha.. a povedal som si, ze to nema zmysle sa hnevat koli nejakej hluposti ktora mozno ani nemla zmysel.. aj keby to dielo bolo dokonale je mi to uplne jedno... zacnem odznova kracam dalej a som hrda na to ze som cvok a ze sa mi to vymazalo.. lebo potom som zblbla a napisal som filozofiu ktoru teraz uz nechapem ani ja sama.. a napidsla som si ju najskor vo vorde.. a pouzila som tlacitka ctrl v a ctrl c a vobec ma to nebolelo
@azel , je trochu rozdiel porovnavat webovu stranku a pocitacovy software. webova stranka pracuje v rozhrani internetoveho prehliadaca (firefox, internet explorer, opera, safari) a teoreticky on by si mal zapamatavat texty ktore zadavas do prehliadaca, internetovy prehliadac zabezpecuje samotne pisanie textu a on by mal zabezpecovat ze sa text ulozi, resp. zapamata, lebo v momente ked ty pises tak nekomunikujes so serverom, iba s prehliadacom (svojim programom).
viem Safari mi na Macu si pamata, cize aj ked sa odhlasim teraz, tlacitko back mi zobrazi spat text, ktory som zadal, ono je to dost dobre, nejde ani tak o birdz, ale vseobecne weby, ked nieco pises, nemusi spadnut prihlasenie, moze spadnut napriklad internetove pripojenie (cize problem providera), kto si ma zapamatat vkladany text? webstranka, kde sa to este neposlalo? alebo prehliadac kde sa to pisalo? podla mna chyba je skor v nedokonalosti prehliadaca....
technicky nie je nemozne ukladat priebezne text ktory pises, je to sice dost narocne (a neviem ci to bude velmi elegantne riesenie pri pisani textu, je dost mozne ze to bude sekat a raz za minutu to na sekundu znemozni pisanie, aby ulozilo data, v kazdom pripade teoreticky sa to ulozit da, i ked je to dost narocne riesenie).
v kazdom pripade birdz nikdy netvrdil ze je alternativou, nahradou wordu... to si netrufame tvrdit, urcite budeme planovat v kratkej dobe uvazovat aj nad nejakou moznostou, ako by BIRDZ suploval funkcie prehliadaca a wordu. i ked nie je to momentalne prioritou na najblizsie dni.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ten hlupak mi preinstaloval Win bez zalohovania
Inak skusil si krok spät,mozno si to este bude prehliadac pamätat.
som rada, že si to bola ty
zalohovanie dat treba
nepomaha ani pomarancovi jus fnuk...
a to sa nedalo kazdem..vtedy sa vselico prerabalo a boli problemy...to sa stava ked sa meni server...aj mna to mrzelo ale chapal som to!
asi skusime vymysliet nejake zalohovanie, aby ludia mohli donekonecna pisat jeden clanok bez ohlasenia aj niekolko dni...
a mas poucenie, pis do wordu, toto odhlasenie je ochrana aby sa nezneuzilo tvoje konto.aspon myslim
@28 - plati to co je napisane vyssie...vsade to tak nie je...su stranky, kde sa mozes prihlasit natrvalo, ked chces...
viem Safari mi na Macu si pamata, cize aj ked sa odhlasim teraz, tlacitko back mi zobrazi spat text, ktory som zadal, ono je to dost dobre, nejde ani tak o birdz, ale vseobecne weby, ked nieco pises, nemusi spadnut prihlasenie, moze spadnut napriklad internetove pripojenie (cize problem providera), kto si ma zapamatat vkladany text? webstranka, kde sa to este neposlalo? alebo prehliadac kde sa to pisalo? podla mna chyba je skor v nedokonalosti prehliadaca....
technicky nie je nemozne ukladat priebezne text ktory pises, je to sice dost narocne (a neviem ci to bude velmi elegantne riesenie pri pisani textu, je dost mozne ze to bude sekat a raz za minutu to na sekundu znemozni pisanie, aby ulozilo data, v kazdom pripade teoreticky sa to ulozit da, i ked je to dost narocne riesenie).
v kazdom pripade birdz nikdy netvrdil ze je alternativou, nahradou wordu... to si netrufame tvrdit, urcite budeme planovat v kratkej dobe uvazovat aj nad nejakou moznostou, ako by BIRDZ suploval funkcie prehliadaca a wordu. i ked nie je to momentalne prioritou na najblizsie dni.
V Opere tiež funguje tá funkčnosť, čo popisoval tomáš pri Safari