Neda sa urcit co presne, pretoze kazdy portal je urceny nanieco ine... Porovnavat mozes veci/javy rovnakeho druhu, nie odlisnych. Birdz je premna dobry napriklad na diskusiu (mozem sa vyrozprava, zistit nazory ostatnych atd.), pokec vyuzivam ako mailovu schranku a zaroven zistujem co maju nove priatelia a pod. (na chat velmi nevyuzivam). A facebook zatial nemam takze z praktickych skusenosti neviem posudit, ale teoreticky viem na co facebook sluzi.
Ono ťažko sa to porovnáva. BIRDZ a Facebook sú dve odlišné veci, ok dá sa aj tam aj tam písať s ľuďmi, dá sa aj tam aj tam čo ja viem pridávať fotky a komentovať ich.
Ale to sú dve odlišné služby. To je ako keby ste porovnávali e-mail a telefonovanie. Ako dá sa to porovnávať, ale sú to dve odlišné veci.
N face som nonstop Lebo ak mi niekdo nahododv napise (lebo icq nema každý) a na pokec nechodim lebo som pred pol rokom zacla chodit na FB a tam mam vsetkych ludi co na keci
Birdz je taký milší, umeleckejší a tak hravo jednoduchý
Na Facebooku som preto, aby som šla s dobou a neprichádzala o veľa. Som rada, že vidím fotky kamarátov a sem tam im môžem okomentovať status Jednoducho takto.
Facebook je kktina a na pokec chodím len odpisovať kamošom na RP (a mám tam albumy). Pokec som mala rada kým ho neobsadili tie trááááááááápne deti... Birdz ma zaujal najviac, je to tu o niečom úplne inom... Nie som tu dlho, ale mám pocit, že sú tu oveľa inteligentnejší ľudia ako napr. na pokeci...
1. birdz - zvykol som si je tu fajn ked nie je cas tak neodpisujem a neriesim ludia ktori ma chcu najst alebo daco potrebuju ci len tak chcu tak ma najdu na telefone alebo icq
2. facebook - znamy ktorich nemam v plane riesit na birdzi a su na pokeci ale tam nechodim cize tak... pripadne hry na dlhsie hranie a odklikavanie vo volnom case ( skola )
3. twitter - nikdy nic OBOCH mam na jabbery len niekedy nieco placnem do davu bez komentara skusam a uviidim nevzdavam
@xhtml pokec nie je najlepsi... len ze to vyhlasi niaka anketarka no co uz... ked prehladavaju petrzalku a racu... kde nic ine ani nepoznaju... neviem... niej e to vseobecne i ked je... no nic nesuhlasim stym inak vsimol si si ze booom upada ? ci je to len moje zdanie ?
@xhtml ale mne sa to napaci je to moc redizajnovane cokolvek chcem chce to meno a heslo a to sa mi nepaci web ma byt pristupny nie blokovat vsetkych ked to niekto chce skrivat nech to nedava na net...
a prepac tam su sekcie sex tiez len tu sa o nich hovori verejne a tam sa pise "chcem sex!" tu problemy... neviem je to hlupost co pisu tu lebo mozno prave na pokeci napise ze chce sex a optom tu napise "asi som tehotna"
no je to vec nazoru a chuti... hej dalo by sa to aj u zlepsit ale aj tam ale to by uz nebol top..
takze neriesim a rychly pokec.. neviem stary bol pomaly...
jedne clovek ... mozno dvaja.. robia birdz... a pritom je to uzasne co vzniklo ked to nerobia 20
na FB som viacmenej z donútenia keďže doba ide vpred a pre mnoho ľudí by som asi zmizol keby som tam nebol na Pokec už veľmi nechodím.. a Birdz je pre mňa celkovo taký najpriateľskejší, ale zas naopak mám tu najmenej známych..
Ale ako komunikačný prostriedok u mňa víťazí rozhodne icq a mobil
Automticky ako zapnem PC hned zapinam Skype a Pokec...a pootm ked už odpíšem..urobím si svoje pustim hudbu..tak ptm na Birdz..A FB len tak nekukujem pripade občas robim testy
Birdz mam velmi rada ale skorej som na Facebooku lebo bar kedy ked nieco potrebujem najdem tam segru,spoluziakov/spoluziacky a kamosov a je tam chat ktory ma prekvapil ked som zistila ze tam je no a proste da sa tam dobre komunikovat ak treba
@xhtml@29 veľmi odvážne tvrdenie ale dovolím si nesúhlasiť... koľko ludí že to pracuje pre azet? a koľko pre birdz? ani zďaleka si neviem predstaviť pokec že by mal blogy a takú komunitu jak tu...
o pokeci sa dá hovoriť možno o "social network" ale určite nie v tom zmysle ako pri birdzi
totižto keď na pokeci keď nemáš friendov, je ti to úplne na nič... spoznáť možeš niekoho náhodným strelením RPčky... nijak inak... kdežto na birdzi sa zapojíš do pár diskusií a rozflákaš pár komentov, a hneď to ide...
Birdz mám osobne najradšej, i keď možno som viac aktívnejší na FB... ale najbližšie mi to je tu.
@xhtml áno máme rezervy a snažíme sa prinášať nové veci a okrem toho, teraz v októbri začína netová sezóna, kedy väčšina webov bude prinášať nové funkcie, lebo je sezóna (tak ako v televíziach začína začiatkom septembra, na nete začína približne teraz).
Keď som na nete tak používam všetky rôzne somarinky (skype, icq, pokec, birdz, facebook,myspace) som taký "malý" maniak a preferujem asi pokec a to len kvôli jednej osobe, ktorá inde nechodí ale birzd je plný správných ľúdí, nie ako väčšina portálov...
Na pokeci som od ôsmich takže som nan naviazaný...na birdzi som asi 3 mesiace...ale uz chodim lne odpisovat,a kuknut do fora...nic zaujimave......Facebook....no nekomentujem....tak to sa mi ale vonkoncom nepáči....proste celkovo tam nic neni...nemas sa kam kuknut iba chat...ako tam ludia vedia byt 8 hodín denne?
taketo temy tu už viackrat boli ale no problem, ja použivam oboje pokec aj birdz len najskôr idem na pokec a tam odpisujem a niekedy sa stava že na birdz mi už nezviši čas
chodim na vsetky tri, z toho teraz najmenej na pokec a naviac na birdz. ale ono je to podla toho, v akej som nalade. ci si chcem cetovat, alebo citat blogy alebo haluzit na facebooku. ale fb a birdz najviac
Preco nemam rad pokec je snad jasne kazdemu normalnemu cloveku a facebook ? Nebudem sa tam regovat len preto aby som bol ""in"" mozno ma niekedy zlaka ale zatial ma nezlakal
Birdz je jedinecny a ostanem mu verny kym bude taky aky je
Ejha... som nevedela ze sa tato diskusia az tak rozsupne a ospravedlnujem sa, ak to tu uz bolo, kedze niektorym to vadi, ale napriek tomu reagovali a reagovalo aj dalsich x ludi, takze asi diskusia na tuto temu nebola az taka zbytocna...
Birdz- mi príde najnormálnejší, s inteligentnejšími luďmi ako napr. Na fb alebo pokeci...takže najradšej birdz.. facebook-taktiež nepochopím ako tu niekto môže stráviť pol dňa! Jediné čo sa tam dá pozerať je chat, trápne testy a skupiny. Prakticky na fb nieje žiadna šanca spoznať len tak nejakých nových ludí. pokec-nebyť tých úchylov a ThÁáQto PHííšAjúCich trápnych detí mi príde pokec v pohode...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
Ale to sú dve odlišné služby. To je ako keby ste porovnávali e-mail a telefonovanie. Ako dá sa to porovnávať, ale sú to dve odlišné veci.
1. je slovensky
2. na slovenskom trhu je najlepsi
A birdz birdz je proste birdz
Na Facebooku som preto, aby som šla s dobou a neprichádzala o veľa. Som rada, že vidím fotky kamarátov a sem tam im môžem okomentovať status Jednoducho takto.
2/Azet
3/ ----
2. facebook - znamy ktorich nemam v plane riesit na birdzi a su na pokeci ale tam nechodim cize tak... pripadne hry na dlhsie hranie a odklikavanie vo volnom case ( skola )
3. twitter - nikdy nic OBOCH mam na jabbery len niekedy nieco placnem do davu bez komentara skusam a uviidim nevzdavam
4.-999999999999999. ine - google!!!
99999999999999999999999999999. proste posledne pokec/azet
@xhtml pokec nie je najlepsi... len ze to vyhlasi niaka anketarka no co uz... ked prehladavaju petrzalku a racu... kde nic ine ani nepoznaju... neviem... niej e to vseobecne i ked je... no nic nesuhlasim stym inak vsimol si si ze booom upada ? ci je to len moje zdanie ?
birdz
1. portal pre mladych
2. ked kuknes na fora, sami sex, deti, alkohol, blbosti
3. desiatky chyb, na fore, statusy, vsade.. cudna kombinacia farieb, stare fotoalbumy, vecne sluby, robi to jeden clovek.. derave sql, pomalost
facebook
americka vec
pokec
moderne, rychle, vidim len to, co chcem, neutocia na mna z kazdej strany detinske veci tak, ako tu.atd, atd
a prepac tam su sekcie sex tiez len tu sa o nich hovori verejne a tam sa pise "chcem sex!" tu problemy... neviem je to hlupost co pisu tu lebo mozno prave na pokeci napise ze chce sex a optom tu napise "asi som tehotna"
no je to vec nazoru a chuti... hej dalo by sa to aj u zlepsit ale aj tam ale to by uz nebol top..
takze neriesim a rychly pokec.. neviem stary bol pomaly...
jedne clovek ... mozno dvaja.. robia birdz... a pritom je to uzasne co vzniklo ked to nerobia 20
Ale ako komunikačný prostriedok u mňa víťazí rozhodne icq a mobil
pokec-trapaas..nebola som tam minimalne od konca prazdnin
fb-je tam kazdy, koho potrebujem a to mi staci ..a da sa skontaktovat s hocikym (nie len zo slovenska), vyjadrit svoj nazor etc
1.Skype
2.Pokec
3.Birdz
4.Facebook
Automticky ako zapnem PC hned zapinam Skype a Pokec...a pootm ked už odpíšem..urobím si svoje pustim hudbu..tak ptm na Birdz..A FB len tak nekukujem pripade občas robim testy
a navyse, birdz je po technickej stranke momentalne naodflaknutejsi portal na slovensku
Ak sa Ti nepáči, môžeš ísť napr. diskutovať do diskusií na SME.
Obávam sa, že by si bol zotretý ako ranný výkal holuba na kapote auta.
o pokeci sa dá hovoriť možno o "social network" ale určite nie v tom zmysle ako pri birdzi
totižto keď na pokeci keď nemáš friendov, je ti to úplne na nič... spoznáť možeš niekoho náhodným strelením RPčky... nijak inak... kdežto na birdzi sa zapojíš do pár diskusií a rozflákaš pár komentov, a hneď to ide...
Birdz mám osobne najradšej, i keď možno som viac aktívnejší na FB... ale najbližšie mi to je tu.
-napriklad niektore veci sa tu slubuju uz vyse pol roka (ak nestihas, zamestnaj si niekoho, nie je to nic neobvykle)
-napriklad live prenosy - boli tri krat, potom si slubil videoblogy, nakoniec nic
-fotoalbumy sa slubuju od januara
-je sice nove forum, ale s tymi istymi chybami
je to skoda
Ale na fb som len pre to že tam je v podstate každý môj známy
Najlepšie sú aj tak klasické listy...
Birdz je jedinecny a ostanem mu verny kym bude taky aky je