neviem ako to presne je s tym pocitanim a podla coho sa tu priraduju tie statusy (ze kolko ludi si pozrie tvoju webku atd), ale zda sa mi to strasne nefer ak napriklad sa sem prihlasi nejaka mlada bezducha stvora, je to dohromady tak 50 raz ak neprehanam
okay napriklad kittynka.. prihlasena 46 krat. blog nic, webka nic len to nezrozumitelne pismo, fotoalbum par fotiek, linky nic, pochybujem ze okrem prispievania do for so svojimi blbymi recami a forami ktore su ozaj niektore z nich "hlboko hodnotne" prispela niecim vynimocnym. niezeby som nedopriala inym ale zas toto uznajte
hej ale tak ked ona moze zalozit forum nudim sa a lakujete si nechty?? tak ja tiez mozem vyjadrit svoj nazor ze ma toto nasralo. ved to ze ten automat ach jaaj
kasli na to..funguj...skrasluj si webku...pis blogy..komentuj...proste klasicky sa snaz o zvysenie toho ciselka...mozno napis rozculeny blog o tom alebo co..
To je tiez otazka na adminov..ze cim sa zaoberaju ked dovolia take fora o nicom..alebo len fora kde sa osocuju BIRDZaci navzajom...to je o com???
Mne sa takisto nepacia tie fora.....o somarinach...resp..mas aj dobre forum...a su v nom nezmyselne komenty...to sa mi ani citat nechce kolkokrat...proste...ta Tomášova myslienka o tom rozdeleni BIRDZU by bola moznym riesenim...
Tym, ze niekto bude do niekoho klikat este nic nevyriesi. zasa je tu diskusia ktora uz bola a bola okolo nej hadka. Niekto zavidi druhemu. .... body sa priratavaju vdaka tomu, ako sa kto vyjadruje a co na birdzi robi, ci bloguje a tak dlaej. keby to tak fungovalo, ze kto do teba klikne tak polovica birdzakov je megaviezda. ... zalozis ty forum tak si kazdy povie. Kto to zalozil? ako vyzera? a uz do teba klikaju vseci ale klikackami nic nevyriesis .... sa mi zda, ze cele statusy robia len akusi vojnu na birdzi. Lebo niekto je tu dlho a nema nic a niekto je tu kratko a ma vela a to vdaka tomu, ze je hyperaktivny a to nemoze nikto nikomu zavidiet.
tak to mas prawdu..ti ludia kery su napr. 20x prihlaseni a su tu tyzden uz su na dobrej ceste alebo aj vyssi status maju...a napr nemaju ziadny profil blogy fotky a nic...to ma sere..nemalo by sa to urcovat iba podla navstevnosti..malo by sa to aj na zaklade toho ci mas pekny profil( napr. fareby a tak) a ci mas fotky blogy atd.
taka mala otazka...radsej by si bola hviezdou a ludia by ta neznasali kvoli vela veciam ako napriklad kittynku(bez urazky,ale ona je taky dobry priklad ..)??????
alebo aby si bola len kvietok a aj ked zalozis menej diskusii tak si to ludia s radostou precitaju a normalne diskutuju???
podla mna je to tak jedno co si....bud si ta ludia zapametaju v dobrom alebo v zlom....
ja som vobec nepovedala ze by som chcela byt alebo co len som poukazala na to ze niektore veci su tu nefer to je cele.. akoze tie statusy je to uplne jedno ale ked uz ich tu teda mame tak by mali byt aspon zasluzene.. hej aj zla reklama je reklama... to ze je odveci je vedlajsie? hej tak to by bolo super ak by to bolo plno for ktore sa nedaju ChItAtQ lebo ich zakladaju taketo osoby a for ktore diskutuju houby a jednoducho uroven v hajzli.. ok koncim mam na salame.
Smilemug ma pravdu...a aj tak je to jedno radsej moc nekritizujte, lebo nam tie cisla a statusy nakoniec zrusia...pritom mne na nich az tak nezalezi, ale myslim si ze je zaujimavejsie ked tu su nahodou je to mile... A vobec, zivot predsa nikdy nie je fer radsej neriesit
34: ech kebyze mam ozaj napisat co ma trapi tak by to bolo ozaj na dlho a nikto by to necital za prve. za druhe: to bola otazka ci aj vam to niekedy nepride nefer, nepovedala som ze mi to trha zily, ale ze ma to nastvalo v tej chvili. ci ako vyzeram ze doteraz nemozem kvoli tomu spavat?
32: dobre, mne to jebe a nehanbim sa za to plati pre teba to iste co vyssie napisane k prispevku 34.
sorry ludia ale toto sa mi zda trochu hlupy problem mne je jedno ze ani nemam status netrapi ma to nezalezi mi na tom myslim je ze to ubohe. neviem mne vacsinou na nejakych forach nezalezi, ako rada sa vyjadrim, co-to precitam ale to je vsetko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Tomáš to vysvetlil...
» www.birdz.sk/forum/forum.php...
Proste možno tá osoba spravila niečo osožné pre BIRDZ...a má vysoké tajné číslo..
Je to nefér..ale ešte raz..ono sa to ráta automaticky..Takže s týmto fórom nič neporiešiš.
To je tiez otazka na adminov..ze cim sa zaoberaju ked dovolia take fora o nicom..alebo len fora kde sa osocuju BIRDZaci navzajom...to je o com???
Mne sa takisto nepacia tie fora.....o somarinach...resp..mas aj dobre forum...a su v nom nezmyselne komenty...to sa mi ani citat nechce kolkokrat...proste...ta Tomášova myslienka o tom rozdeleni BIRDZU by bola moznym riesenim...
Co Ty na to..??
noo tie fora uz no comment niektore. hlavne ked dve emo deticky zakladaju neustale diskusie o nicom
aka tomasova myslienka o rozdeleni birdzu? o tom ja este nic neviem.. zas som mimo?
tuto to mas..
Lebo som nepočul, nečítal, nevidel negatívne názory.
Možno si to riešia cez TSky
a neboj sa aj mna to sere že nejaká osoba,ktorá tu je nanjvýš 2týždne a robí zo seba utláčanú,to už dotiahla na Klíčiace semienko
takže šadap dámy...
to vies by sa dalo povedat ze sprosty ma stastie
a suhlas s Mixelle..."ved aj zla reklama je reklama".. ten clovek je aktivny a to je podstatne..to ze je odveci je vec druha
inak suhlas..
alebo aby si bola len kvietok a aj ked zalozis menej diskusii tak si to ludia s radostou precitaju a normalne diskutuju???
podla mna je to tak jedno co si....bud si ta ludia zapametaju v dobrom alebo v zlom....
Ale otázka nestojí o tom, či niekomu závidíme..ale o tom, že sa nám to zdá nefér
teba to jebe, sak mas 22 rokov...
32: dobre, mne to jebe a nehanbim sa za to plati pre teba to iste co vyssie napisane k prispevku 34.
33.co ty vies?! ..
19.kks..ty vies secko naj..ale sak tvoj nazor..okej