Po pol roku by sme opäť mohli dať nejaké birdz stretko, tentokrát možno v trocha väčšom počte. Keďže každým dňom si všímam viac a viac brňákov tu na birdzi.
Čo poviete na budúci týždeň vo štvrtok? Trebárs o 20:00 na Českej, pod hodinami, ako
@ink ono nikdy sa nezhodneme všetci. ja som ten dátum sebecky nastavila tak, ako sa hodí mne, ostatné dni som v práci (vyhradila som si to právo, keďže som zakladala fórum .. každopádne počkáme kým sa ostatní vyjadria a samozrejme keby viacerí vtedy nemohli, tak to inokedy spravíme
@h8u ty tiez vies kedy pracovat ked ta tam idem kuknut, tak tam nie si..
a veru v stvrtok mam asi 3 dalsie moznosti stretnuti pricom o tom case budem uz davno pravdepodobne doma.. (a tazko sa to zmeni, ked domov chodim len o cosi malo castejsie nez ty , ako tak citam :/ )
@burble nie len, že by to bolo vhodné, keďže vzťahy na diaľku nefungujú, ale bolo by to aj z môjho uhla pohľadu super, lebo o Brne snívam už nejakú dobu
@h8u a šak ešte raz zataguj všetkých, čo napísali, že by aj prišli, alebo možno prišli, a kto príde, ten príde. Ja nemám problém ísť na pivo aj len s jedným-dvoma ľuďmi. Minule to tiež nebola zrovna tragédia.
no ak nás bude nejako veľa bolo by asi lepšie rezervovať, niečo, ale myslím, že to bude v pohode a tak veľa nás nebude
a možeme hocikam, asi najlepšie nejakú hospodu zvoliť, do stejkáča, do modrej ruže, do štyroch ruži, pivni staje, do opice, ku všem čertum, teoreticky do Paterlordu alebo do Šutru, ale to asi skôr v krajnom prípade štvrtok je v poho mali by sme nájsť miesto, veď sa dohodneme na mieste
@h8u stretaval..ale zdy sme sme sa stretali na rohu.... .....ale valna cast nasich stretnuti sa diala a deje na grohovke ...(tam mame take svoje 2 podniky v kerych sme najvac
@alysia ja by som šla, len mám do pol deviatej školu, ale zase asi si to môžem zriešiť paralelnou hodinou, síce tam nebudú naši fajní chlapci, tak neviem s kým sa budem radiť.... ale kvôli stretku to obetujem.
dejvid721 hlavne ked najdes tie hodiny! (ale inac, som na tom podobne ako ty nie len s hodinami ale aj s birdzakmi co tak sa stretnut skor na inom mieste ktore pozname? )
@h8u tak kedy a kde? ja by som zajtra možno chcela ísť na otvorenie divadla na Orlí, ta sa možete ku mne pridať, bude sranda. veľa divadla z JAMU zadarmo a potom sa možeme aj opiť. alebo predtým. a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
111 komentov
a veru v stvrtok mam asi 3 dalsie moznosti stretnuti pricom o tom case budem uz davno pravdepodobne doma.. (a tazko sa to zmeni, ked domov chodim len o cosi malo castejsie nez ty , ako tak citam :/ )
aa v pondelok 8:00 - 15:30 na bare, mal by si prísť na raňajky
tak nič.
dajme ho radšej.. o týždeň trebárs a bude to lepšie! založím potom ešte jedno fórum
@piter @ink @h8u ? @catmartina @poke @dejvid721 @johnysheek @mousisitka @burble @popolcek @3mm @bangbangboom @vivian117 @astaroth27 @kokinka @grietusha
@dejvid721 stretko o 20:00 pod hodinami na Českej, kam potom to neivem, to vymysli @h8u , ja s av Brne nevyznam takto
tak toto sa slubit nemozem, ked ja sam neviem kedy a kde v tom case budem..
za to bud pondelok som v brne urcite
a možeme hocikam, asi najlepšie nejakú hospodu zvoliť, do stejkáča, do modrej ruže, do štyroch ruži, pivni staje, do opice, ku všem čertum, teoreticky do Paterlordu alebo do Šutru, ale to asi skôr v krajnom prípade štvrtok je v poho mali by sme nájsť miesto, veď sa dohodneme na mieste
dejvid721 hlavne ked najdes tie hodiny! (ale inac, som na tom podobne ako ty nie len s hodinami ale aj s birdzakmi co tak sa stretnut skor na inom mieste ktore pozname? )
@burble oo kolka obeta, to sa mi paci ...
ludia uz to nestiham ratat, takze idem si zopakovat matematiku sekundicku
včera 23:54
idem si zopakovat matematiku (smajlík) sekundicku (smajlík)
tusim sa nieco nepodarilo ((je 10.30 )
@h8u @alysia @vivian117 @ink @popolcek @elemia
@burble - ono ak i koncis 20.30, vzdy sa da prist i neskor staci si na niekoho z nich vypytat kontakt..
mozno:
@dejvid721
by sa mohla vyjadrit:
@flussica
koniec koncov.. si vas "odchytam" po jednom
čech, študent, basgitarista, zamestnaním cynik a flákač, také pre mňa