hľadal som nejaké články cez google, vyhodilo mi to viac stránok medzi nimi aj nejakú diskusiu na birdzi tak som si ju otvoril...keď som si prečítal aj iné diskusie bol som nadšený, že aká super stránka, tak som sa rozhodol tu zaregistrovať...
mne kamos ukazoval ake kokotiny tu ludia zakladaju (a to v tom case boli 100x normalnejsie diskusie jak teraz)...prislo mi to dost vtipne tak som sa regol a od vtedy tu fičím
už aspoň pred 2 rokmi som sa o tomto dozvedela cez nejakého típka z pokecu mala som na začiatku iný nick a ani som nevedela čo všetko sa tu dá robiť a moc som sem nechodila...od konca leta som zase začala
americangirl xD mi dala zaciatkom januara 2007 citat nejake svoje blogy, a kedze mam slabe srdce aj som si ich precitala ... preklikala si jej webku, zaujalo ma to ... a registrovala sa
neviem. @alchemille mi raz poslala link na dáky trapný článok, ta som sa pobavila. a potom mi totť @althinka poslala link na jednu nemenovanú a pobavila som sa ešte viac. tak som tu
@grietusha cize si nieco ako moje birdz dieta z mojej malej birdz maternice xDDDD ale dobre ... si prinosom xDDDDD muhaha ... musim si tu dostat co najviac ludi xD
o birdz som sa dozvedel na jednom nemenovanom diskusnom fóre, z ktorého som ušiel lebo tam nastal odliv inteligencie.
tu nenastáva odliv inteligencie, ale príliv demencie.
hľadám preto iné malé miesto pre hlbšiu a kultúrnu debatu.
Parkrát ma sem naviedol google, ked som niečo hľadala
Raz som tu ostala dlhšie, popozerala som si ako to tu funguje, zaujalo ma to. Potom som sem občas chodila, čo je tu nové, zo zvedavosti a nakoniec som sa aj zaregistrovala, po niekoľkých mesiacoch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
tu nenastáva odliv inteligencie, ale príliv demencie.
hľadám preto iné malé miesto pre hlbšiu a kultúrnu debatu.
Raz som tu ostala dlhšie, popozerala som si ako to tu funguje, zaujalo ma to. Potom som sem občas chodila, čo je tu nové, zo zvedavosti a nakoniec som sa aj zaregistrovala, po niekoľkých mesiacoch