Možem sa opytat preco ked dam sem nejaku anketu alebo forum alebo cokolvek komukolvek napisem vzdy sa clovek dozvie kadeco ine len nie k veci...napriklad sa zacne riesit gramatika,spisovnost,vyjadrovanie,a tak dalej...ako ludia uz su fakt tak primitivny z
Mňa napríklad znervózňuje, keď je nepríklad takáto otázka: "Mislýte siže ste dorí človk?" a napíše to človek, ktorý uvádza, že má 20 r.! Však to je na úrovni tretiaka!
@weeman chces povedat ze indiany co nevedia ani pisat ani citat nie su mentalne vyspely????a pri tom si vedia zostrojit luk a sipy z prirody,vedia lovit,maju svoj jazyky.....hm..nesuhlasim...
ked ti, co opravuju chyby su primitivi, tak potom sa ako nazve ten, ktory tie chyby spravil? ....... a vies preco to ludia riesia? lebo je to smutne, ked 19 rocny clovek (tj. maturant alebo prvak na vyske) pise stylom, akoby mu gramatika nic nehovorila.
@etelnair@noobster caps lock som zapol svhvalne aby som to zvyraznil..(ako ked kricis) @smajdalf to nie je komplex ale hnev a nepochopenie niektorych jedincov,tak pouzi svoje slova nekopiruj po mne lebo je to ubohe. @millieandrea milacik ja nechodim uz do skoly ale pracujem a mam uz nieco za sebou..takze to ze mam v 19 robotu na trvaly pomer a slusny plat vodicak a kopu inych skusenosti a dovednosti urcite som viac primitiv ako ten co tu chybu neokomentuje??vies co je vobec chyba??aka definicia??chyba je keby sa pomylym a neopravim to lebo som si toho neni vedomy ze som nejaku chybu urobil..ale ked viem ze robim chyby a neopravim ich to znamena ze to mam tazko v péčku lebo my to je asi jedno to len zufalci ako vy musite stale pravopis riesit a kadejake kktiny lebo to ze sa ma pisat pravopisne vam tlcu na tych vysokych skolach do hlav ale v realnom zivote ty urcite nejaka gramatika nezachrani zivot..mam 19 a za pol roka letim do USA za strykom byvat a pracovat a to nemam ani maturu a ako som spomenul takisto bez matury mam aj robotu v BA a to bez matury alebo nejakeho diplomu co si s nm kaurat mozem utret rit ked nic nebudem vediet manualne robit ale hlavne ze budem sa zaobyvat tym ako pisem alebo ako pisu druhy ze?volakedy ludia nevedeli ani pisat a existovali..nikomu to nevadilo..ani abeceda nebola..a kto to vymyslel??ludia..ja som co ???clovek..kto to teda moze menit??clovek..akym pravom...PRAVOM SLOBODY..nikde nie je napisane ze mam podla zakona pisat grmaticky..tak preco by som mal??lebo to tak chcete????JA SOM NENI ZAPREDANY NIKOMU Z VAS A MOZEM SI PISAT AKO CHCEM CO CHCEM..(caps lock som si zapol naschval) tak to uz pochopte
@sugy1 pán chytrak Pravidlá slovenského pravopisu...nerob zo mna sprosteho cloveka uz celkom....to ze ty si myslis ze mas lepsiu skolu alebo ze si chytry to je tvoja vec anemusis mat blbe poznamky na moju osobu ako tato ktora je dost nevhodna...urcite my pomoze pravidlá slovenského pravopisu na prezitia celeho zivota...su aj dolezitejsie veci ako to kto ako pise....a ked ty to vadi nemusis aspon zo mna robit kokotka a staci odist z tohto konkretneho fora....co my povies o sebe??ze chodis na skolu???ja som sa odmalicka stahoval a dokopy som navstevoval asi 5 roznych skol..stredna 3 roky bez matury a do pol roka som mal robotu a robim v nej uz rok a to mam 19.za pol rocika sa stahujem do ameriky za strykom a tam budem aj pracovat..mam toho dost odziteho na 3 miestach asi v pomere 7-10-2 rokov a situaci som zazil kopu ci uz v zivote alebo v skole alebo v meste,s chalanmy v praci a ESTE ANI RAZ SA MY NESTALO ZE BY MY TVOJA KNIHA POMOHLA V NEJAKEJ Z MOJICH SITUACI ci uz slo o cokolvek...tak naco my je???ja si radsej rozvijam manualne schopnosti a fyzicke ako vedomostne lebo to my nijak nepomohlo zatail a ani nepomoze...ver ze co viem my staci a to ze nepisem spisovne neznamena ze to newem..ale preco by som mal????ake pravidlo???nikde nie je zakazane pisat nespisovne.....ani prikazane pisat spisovne...a moje pravo podla ustavy a zakonov my moja sloboda dovoluje pisat ako chcem...tak ma nechaj na pokoji a neryp...radsej si chod pozicat PSP a pouzi ho ked budes napriklad opravit auto..alebo potrebovat pomoct pri tazkej zivotnej situaci napriklad v rodine alebo v praci urcite sa ty zide
@malcharek po prve: pytal si sa, ze preco to ludia riesia. ja som ti napisala len moj nazor, ze preco. to ale neznamena, ze ja kazdeho opravujem. po druhe: pozri sa na dlzku toho tvojho komentu a ake tam mas nervy. riesis si tu komplexy, ale pritom hovoris, ze ti ostatni, co opravuju si riesia komplexy. pises, ze co vsetko mas bez maturity. mas stalu pracu? kde? za pasom? a mas vodicak? to ma teraz takmer kazdy, zlatko. a ze ides o pol roka do ameriky? koho to zaujima? vidis? snazis sa tu byt neviem aky dolezity. neviem co nam tym chces dokazat. no neposer sa. ty superman. nenapises o tom roman? ze ta hanba nefackuje za tento vyrok:
citujem: "volakedy ludia nevedeli ani pisat a existovali..nikomu to nevadilo..ani abeceda nebola..a kto to vymyslel??ludia..ja som co ???clovek..kto to teda moze menit??clovek..akym pravom...PRAVOM SLOBODY..nikde nie je napisane ze mam podla zakona pisat grmaticky"
to si co za kokotinu napisal? nikde nieje napisane, ze mas podla zakona pisat gramaticky. nemusis, ale potom si aj ludia o tebe spravia nejaky obraz. hlavne, ked sa toho zastavas, ze nie ty robis chyby, ale ostatni ludia, ktori ta opravuju. kebyze neexistuje to pismo, na ktore nadavas, tak by si sa nemohol nikde ani len vyjadrit. co by malo asi len jednu vyhodu. a to tu, ze by si nezalozil toto tu debilne forum. ... mimochodom povedal si tieto super nazory aj svojim rodicom. boli by na teba fakt "hrdi".
a inac tie tvoje fotky su nechutne. to si nimi tiez riesis nejake komplexy? fuj!
@millieandrea mila za pasom ne...mozno budes prekvapena ale pracujem pre firmu ktora sa zaober VYHRADNYM dovozom dost znamych znaciek doplnkov vyzivy a STROJOV do fitiek (nase stroje su v 70%percent fitkach) a su dost drahe (aj ked drahe - lacne zalezi od platu ale dat za pas bezecky 15000 € je podla mna moc) takze prvy krat sa mylis....ano ma vodicak kazdy no ja som si ho z vecsej cassti zacvakal sam a nezaplatil my ho ocinko alebo maminka ako inym ale vlastne zarobenymy lovami som ho zacvakal a aj na motroku....druhy omyl...UZ SOM DO BOHA NAPISAL ZE JA VIEM ZE PISEM NESPISOVNE ALE NIKDE NIE JE NAPISANE ZE NEMOZEM TAK PRECO NE????NENADAVAM NA PISMO TY TRUBA ALE NA LUDI CO RIESIA TO CI PISES ALEBO NEPISES SPISOVNE....dalsi omyl...NESNAZIM SA BYT DOLEZITY TO ZA DALSIE,len chcem povedat ze nepotrebujem pisat spisovne na to aby som mal dobru robotu alebo penaze a to tak veru aj v USA je tak preco to nespomenut??nic na tom vyznamne nie je ...amerika je v mnoha ohladoch hnusna krajina no poukazujem na to ze mam 19 rokov ani skolu nemam bohvia aku a auz mam na ucte penazi viac ako ktory kolvek student priemerny (platim si aj byvanie a ine potreby) mam dobre vynosnu vyznamnu robotu a nepotreboval som na to gramatiku alebo nieco take...predstav si..tak dalsi omyl....NECHUTNE JE TY TRUBA ZE SI HRDA NA SLOVENCINU (inak newem preco skaces) A HLAVNE ZE KAZDY ALBUM MAS PO ANGLICKY.... nesud ma pokial ma nepoznas...a laskavo si prestan o ludoch mysliet ze ked sa ty nepacia alebo ich nazory ze su menej ako ty...usudzujem to z toho ze hned si ma dala za pas,ohodnotila moje fotky ako hnusne a velkrat ma oznacila za nejakeho chvastača alebo čo...uvedom sa lebo budes mat problemy z ludmy..myslim si...
@millieandrea asi si riesis ty nejake komplexy (newete byt original a prestat kopirivat moje slovo ktore som spomenul ako prvy) ked ma stale riesis...ked som taky sprosty,nafukanec ako vravis tak si dost uboha ze sa s takym zahadzujes a minas nanho svoju namahu pisat sem...lutujem ta ze musis rypat do hovno za kazdu cenu....a nenapisal som moj zivotopis ale chcem aby kazdy vedel ako to je a nesudil ma ako ty ze ma hned jebne za pas..lebo vidis ze to tak neni a nehchcem aby si nieco take pomyslel kazdy...ak si si precitala o com bola debata medzi nim a mnou tak pochopis ze som asi neni taky tupy!...
@malcharek silne slova. hlavne tie nadavky na mna. v tom si dobry. si chlap a musis si nadavkami na zenu zvysovat svoje ego? lebo asi len o to ti v tomto fore ide. este zacni, ze ty mas penis a ja nie. si fakt ako decko. ... ano, albumy mam po anglicky. a co ma byt? to neznamena, ze neovladam slovencinu. cize toto tvoje tvrdenie je uplne od veci. to akoby povies nemcovi, ze je nemec a tym padom nemoze ovladat nejaky iny jazyk. normalne sa cloveku az mozog zastavuje, ked si cita tvoje komenty, ze ako moze taky kokot vobec zit.
nepytala som sa na to, ze kolko stoja stroje. cize tu nemusis robit reklamu. ale si uvedom, ze si tu riesis problemy. este hore si sa tvaril, ako mas v pici a jednu debilinu tu riesis cely vecer. vsimas si, ze ako si series do huby?
ked ti s tou tvojou inteligenciou nedoslo, ze o co tu ide v celom fore a nevies citat medzi riadkami, tak tu ide o to, ze kazdy vzdelany clovek by mal ovladat slovencinu. ked spravi chybu,tak sa nic nedeje. ale ty robis gramaticke chyby a namiesto toho, aby si si priznal, ze ok, je to tvoja vina a nic s tym nenarobis a mame ta brat takeho alebo ja neviem co, tu robis zo seba nejakeho hrdinu. ...... ze ludia si na tebe riesia komplexy. prepac, ale co robis prave ty teraz tymi svojimi komentarmi? (recnicka otazka = necaka sa na nu odpoved) .... nepride ti to ako riesenie svojich komplexov? este napis svoj datum narodenia a mame tu tvoj kompletny zivotopis.
tymto debatu s tebou koncim. maj sa pekne v amerika a uz sa sem nevracaj.
@malcharek ja si neriesim komplexy. to sa nazyva citovanie. a nie, ze chcem byt original. dala som tam uvodzovky totizto. a pouzila som to preto, aby si nepovedal, ze prekrucam tvoje slova pokladik. a chod hajinkat, nech vstanes do tej tazkej roboty vyspinkany
@malcharek a este jedna vec k tebe. riesim si komplexy? ...... tak si pozri toto. napisal si forum. dal si otazku plnu gramatickych chyb. ja som ti napisala, ze preco to tak LUDIA robia. neriesila som tvoju gramatiku, ale som ti PRIAMO odpovedala na tebou zadanu otazku. ..... TY si zautocil hned na MNA. a zacal mi nadavat. tak prepac, ze ja som sa slusne vyjadrila k teme a ty si si na mne vybil svoje komplexy.
a byt tvoja matka, tak si strelim gulku do hlavy. ty chudak!
@millieandrea moju mamu si do huby neber ja tyna rodicov nenadavam..mojej mame som vdacny za to ze som na tomto svete a lubim ju tak laskavo si to vaz!!!mala by si si rodicov asi tiez viac vazit,lebo takymto prejavom nic nedosiahnes...to ze si ma hned posudila podla prvej fotky alebo typu o tebe znaci ze sudis ludi predtym ako ich poznas a to sa nikomu nepaci...mam vela kamosov a priatelov co by za mna dali dusu a ty si si hned spravila nazor ze som zakomplexovany kokot co robi za pásom a machruje sa nejakou amerikou....JA SOM TO SPOMENUL PRETO LEBO DOPOSIAL AKO 19 ROCNY MAM ROZNE ZIVOTNE SKUSENOSTI ROBOTU PENAZE RODINU A IDEM PRACOVAT NA LEPSIE MIESTO A NIKDY MY ZATIAL V TOM NEPOMOHLA SKOLA ANI PRAVOPIS.....TAK PRECO BY SOM MAL PISAT SPISOVNE??? (tu poslednu otazku si precitaj 20 krat a napis my teda konecne dovod) CO MA KT OMU NUTI??NIC..TAK PRECO SA DO MNA KAZDY TU OBUVA?
@millieandrea Az si si citala aj ine ako svoje komenty tak boli tam aj odpovede ludi co my dali jednoduchu odpoved na jednoduchu otazku...priklad...preco je to tak???...odpoved:lebo je to bla bla bla...ako vidis cu aj taky len ty o ktorych bolo to forum sa museli blysnut,chopit sa sance a uz isli po mne a uz kritizovali..ci viem co PSP a tak dalej..ustipacne nechutne poznamky uplne zbytocne...
@malcharek ono je celkom normalne ked pracujuci clovek ma na ucte viac penazi ako student. Nejdem sa do teba navazat, ale gramatika je si tazka, no da sa zvladnut. Ja som celu zakladnu a strednu odchodil v Rakusku, na zaciatku som mal problem, ale da sa to. A hlavne ked si chodil "40" rokov do slovenskej skoly. Mozno je to chyba ucitelov, ale to tiez pochybujem
Ono ty chces asi poukazat, ze aj blbec sa dostane daleko. Pravda! vid Rithnusa. A do bab by si sa navazat nemal, to klesas este hlbsie ako prave si. Ale ber to tak, ze aspon sa mas od coho odrazit a zacat znova.
V Amerike pracovat tiez nie je problem, uz som bol dvakrat cez letne prazdniny a to poriadne neviem ani po anglicky
@mcaxebread respektujem tvoj nazor...presne na to som chcel poukazat aj ked si to povedal dost otvorene..skor by som to nazval ze aj nie najlepsie vzdelany clovek to moze dotiahnut dalej ako aj studenti....a do ameriky nejdem len robit ale budem tam aj byvat...a planujem tam byt viac ako ty co si tam bol..stryko tam je zatial 17 rokov a ja tam chcem byt tez tak dlho mozno aj co najdlhsie sa bude dat...preco by som sa nemal navazat do žien??v com su ine ako ja??takysto nadavaju a su takisto z mesa a kosti ako ja a su taky isty ludia ako ja jediny rozsiel je pohlavie...klesnut som mozno klesol ale chvalabohu ze len na nejakom serveri lebo zivot sa zije realne a nie na internete a v reale si ma ludia vazia a v robote dokonca chvalia a ponukaju my pracu veduceho prevadcky ktoru musim odmietnut z dovodu odchodu do usa cize asi som neni az taky sprosty ako si tu ludia myslia teda my je jedno ci som v ich ociach klesol lebo my na tych ludoch nezalezi a na ktorych my zalezi a poznaju ma maju svoj nazor na mna...
@mcaxebread respektujem tvoj nazor...presne na to som chcel poukazat aj ked si to povedal dost otvorene..skor by som to nazval ze aj nie najlepsie vzdelany clovek to moze dotiahnut dalej ako aj studenti....a do ameriky nejdem len robit ale budem tam aj byvat...a planujem tam byt viac ako ty co si tam bol..stryko tam je zatial 17 rokov a ja tam chcem byt tez tak dlho mozno aj co najdlhsie sa bude dat...preco by som sa nemal navazat do žien??v com su ine ako ja??takysto nadavaju a su takisto z mesa a kosti ako ja a su taky isty ludia ako ja jediny rozsiel je pohlavie...klesnut som mozno klesol ale chvalabohu ze len na nejakom serveri lebo zivot sa zije realne a nie na internete a v reale si ma ludia vazia a v robote dokonca chvalia a ponukaju my pracu veduceho prevadcky ktoru musim odmietnut z dovodu odchodu do usa cize asi som neni az taky sprosty ako si tu ludia myslia teda my je jedno ci som v ich ociach klesol lebo my na tych ludoch nezalezi a na ktorych my zalezi a poznaju ma maju svoj nazor na mna...a od coho sa mam odrazit a zacat znova??co som prisiel z basy alebo z odvykačky???je to len NETOVE FORUM!!!!!
@sugy1 ja ju chvalabohu nepotrebujem lebo trcat este dalsie roky v skole to neni pre mna to racej uz tie roky budem makat a zarabat ziz zivot lebo som len raz..ako kazdy..
to by mi až tak nevadilo...horšie je, keď sa sem príde 12 ročné dievča poradiť, pretože nevie či má hrať na klavíri a ako to zariadiť a tí majstri sveta čo nikdy neboli deťmi si z nej hneď urobia srandu...blbcov máš všade
prepáč, ale súhlasím s tým, čo písala @millieandrea , pretože sám som zástancom pravopisného štýlu zas ale ti musím povedať, že tvoj pravopis nie je až tak kritický, pretože som sa tu stretol s horšími prípadmi ako si ty, navyše tvoja vetná skladba nie je najhoršia, hlavne ak prihliadnem na to, že si sa vyjadroval pod istým emočným tlakom pokiaľ nemáš ambíciu presadiť sa vo sfére, kde sa od teba bude vyžadovať rozvoj intelektu a stačí ti, keď budeš ďalej pracovať v tom železiarstve, síce nie za pásom ale vedľa nich a budeš predávať doplnky (wtf , táto gramatika ti fakt postačí. navyše keď ti navrhli post vedúceho prevádzky, máš to celkom fajn a na tvojom mieste by som pouvažoval, či odísť do tej ameriky, kde zrejme nebudeš pracovať ako vedúci , zabudneš tam, čo si sa tu naučil a nalepí sa na teba duševne chabý spôsob života tamojších obyvateľov. toť rada od staršieho
a ďalšia je, že aj keď neviem ako nesúhlasíš s názorom dámy, vždy sa pokús ovládnuť a nepúšťaj sa do nej svojou hrubosťou potom naozaj pôsobíš ako nafúkanec prípadne ako zakomplexovaný
a ďalšia je, že ak verejne prezentuješ svoje prehistorické názory, nečakaj, že sa stretnú s pochopením alebo s prijatím
gramatika mňa osobne irituje, šak de sme, aby sme pÝsalY a podobnéveci? Preto to opravujem, ľudia sa proste MUSIA naučiť prezentovať sa ako ĽUDIA! Slangy a nespisovné veci ale v pohode...
no viac k veci...tiež mi to na začiatku liezlo na nervy, ale teraz sa už len dobre zabavím, keď ku môjmu fóru niekto niečo zabije od veci. Nie, že by som sa smial, akí sú loseri, ale ono mi to fakt príde vtipné...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
..kvak..
inac si myslim, ze ked je otazka napisana slusne a relativne bez chyb tak nie je problem...
citujem: "volakedy ludia nevedeli ani pisat a existovali..nikomu to nevadilo..ani abeceda nebola..a kto to vymyslel??ludia..ja som co ???clovek..kto to teda moze menit??clovek..akym pravom...PRAVOM SLOBODY..nikde nie je napisane ze mam podla zakona pisat grmaticky"
to si co za kokotinu napisal? nikde nieje napisane, ze mas podla zakona pisat gramaticky. nemusis, ale potom si aj ludia o tebe spravia nejaky obraz. hlavne, ked sa toho zastavas, ze nie ty robis chyby, ale ostatni ludia, ktori ta opravuju. kebyze neexistuje to pismo, na ktore nadavas, tak by si sa nemohol nikde ani len vyjadrit. co by malo asi len jednu vyhodu. a to tu, ze by si nezalozil toto tu debilne forum. ... mimochodom povedal si tieto super nazory aj svojim rodicom. boli by na teba fakt "hrdi".
a inac tie tvoje fotky su nechutne. to si nimi tiez riesis nejake komplexy? fuj!
nepytala som sa na to, ze kolko stoja stroje. cize tu nemusis robit reklamu. ale si uvedom, ze si tu riesis problemy. este hore si sa tvaril, ako mas v pici a jednu debilinu tu riesis cely vecer. vsimas si, ze ako si series do huby?
ked ti s tou tvojou inteligenciou nedoslo, ze o co tu ide v celom fore a nevies citat medzi riadkami, tak tu ide o to, ze kazdy vzdelany clovek by mal ovladat slovencinu. ked spravi chybu,tak sa nic nedeje. ale ty robis gramaticke chyby a namiesto toho, aby si si priznal, ze ok, je to tvoja vina a nic s tym nenarobis a mame ta brat takeho alebo ja neviem co, tu robis zo seba nejakeho hrdinu. ...... ze ludia si na tebe riesia komplexy. prepac, ale co robis prave ty teraz tymi svojimi komentarmi? (recnicka otazka = necaka sa na nu odpoved) .... nepride ti to ako riesenie svojich komplexov? este napis svoj datum narodenia a mame tu tvoj kompletny zivotopis.
tymto debatu s tebou koncim. maj sa pekne v amerika a uz sa sem nevracaj.
a byt tvoja matka, tak si strelim gulku do hlavy. ty chudak!
podme zahulit radsej!
@millieandrea moju mamu si do huby neber ja tyna rodicov nenadavam..mojej mame som vdacny za to ze som na tomto svete a lubim ju tak laskavo si to vaz!!!mala by si si rodicov asi tiez viac vazit,lebo takymto prejavom nic nedosiahnes...to ze si ma hned posudila podla prvej fotky alebo typu o tebe znaci ze sudis ludi predtym ako ich poznas a to sa nikomu nepaci...mam vela kamosov a priatelov co by za mna dali dusu a ty si si hned spravila nazor ze som zakomplexovany kokot co robi za pásom a machruje sa nejakou amerikou....JA SOM TO SPOMENUL PRETO LEBO DOPOSIAL AKO 19 ROCNY MAM ROZNE ZIVOTNE SKUSENOSTI ROBOTU PENAZE RODINU A IDEM PRACOVAT NA LEPSIE MIESTO A NIKDY MY ZATIAL V TOM NEPOMOHLA SKOLA ANI PRAVOPIS.....TAK PRECO BY SOM MAL PISAT SPISOVNE??? (tu poslednu otazku si precitaj 20 krat a napis my teda konecne dovod) CO MA KT OMU NUTI??NIC..TAK PRECO SA DO MNA KAZDY TU OBUVA?
Ono ty chces asi poukazat, ze aj blbec sa dostane daleko. Pravda! vid Rithnusa. A do bab by si sa navazat nemal, to klesas este hlbsie ako prave si. Ale ber to tak, ze aspon sa mas od coho odrazit a zacat znova.
V Amerike pracovat tiez nie je problem, uz som bol dvakrat cez letne prazdniny a to poriadne neviem ani po anglicky
Arrivederci
@millieandrea , obdivujem tvoju trpezlivosť.
A @malcharek , k tomu, prečo sa často vyjadrujú ľudia odveci k fóram, ktoré tu na Birdzi sú, ti dám dve odpovede, ktoré mi často dáva moja babička:
"Je spôsob a spôsob, akým niečo povedať."
"Na blbú otázku len blbá odpoveď."
Myslím, že to ti povi všetko
prepáč, ale súhlasím s tým, čo písala @millieandrea , pretože sám som zástancom pravopisného štýlu zas ale ti musím povedať, že tvoj pravopis nie je až tak kritický, pretože som sa tu stretol s horšími prípadmi ako si ty, navyše tvoja vetná skladba nie je najhoršia, hlavne ak prihliadnem na to, že si sa vyjadroval pod istým emočným tlakom pokiaľ nemáš ambíciu presadiť sa vo sfére, kde sa od teba bude vyžadovať rozvoj intelektu a stačí ti, keď budeš ďalej pracovať v tom železiarstve, síce nie za pásom ale vedľa nich a budeš predávať doplnky (wtf , táto gramatika ti fakt postačí. navyše keď ti navrhli post vedúceho prevádzky, máš to celkom fajn a na tvojom mieste by som pouvažoval, či odísť do tej ameriky, kde zrejme nebudeš pracovať ako vedúci , zabudneš tam, čo si sa tu naučil a nalepí sa na teba duševne chabý spôsob života tamojších obyvateľov. toť rada od staršieho
a ďalšia je, že aj keď neviem ako nesúhlasíš s názorom dámy, vždy sa pokús ovládnuť a nepúšťaj sa do nej svojou hrubosťou potom naozaj pôsobíš ako nafúkanec prípadne ako zakomplexovaný
a ďalšia je, že ak verejne prezentuješ svoje prehistorické názory, nečakaj, že sa stretnú s pochopením alebo s prijatím
viem, že máš za sebou ťažšiu minulosť.
gramatika mňa osobne irituje, šak de sme, aby sme pÝsalY a podobnéveci? Preto to opravujem, ľudia sa proste MUSIA naučiť prezentovať sa ako ĽUDIA! Slangy a nespisovné veci ale v pohode...
no viac k veci...tiež mi to na začiatku liezlo na nervy, ale teraz sa už len dobre zabavím, keď ku môjmu fóru niekto niečo zabije od veci. Nie, že by som sa smial, akí sú loseri, ale ono mi to fakt príde vtipné...
Welcome to the birdz!