toto je projekt, ktorý je potrebný, pretože aspoň dá možnosť mladým ľuďom predviesť sa so svojím spevom (a bohužial u veľa ľudí aj strápniť, aj keď to je tá zábavná časť )
nesledujem to, ale neprechovávam voči tomu nejaký extra odpor, načo, ešte by som mala z toho len zbytočne nervy. ja aj tak nebudem stíhať pozerať, kto chce, nech sa páči
pozeral som jedine superstar 1 odvtedy som nesledoval už žiadnu tzv. show, nepáči sa mi to moc lebo porotu tam vyberajú už len preto aby čo najviac nadávali a mali čo najzaujímavejšie komentáre, mne osobne to pripadá moc umelé už, ale neodsudzujem niekomu sa to páči ( o čom svedčí aj sledovanosť reality show na slovensku )
@tomias ta to isté máš aj na druhé témy ako je Sex, kedy si to po prvý krát robil, pripadne dakto tu sa stále vypytuje na vianoce a pod.. Takže len pevné nervy odporúčam.., ale odomňa to tu už nebude
kastingy pozriem a možno ak sa nájde nejaký zaujímavý spevák alebo speváčka, tak si pozriem jeho vystúpenia v určitých kolách, ale aby som to pozeral celé od začiatku to nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
s akou krajinou to spojili tentokrát?
najlepšie by bolo s Maďarskom
nerozoberam druhych a ich zivoty..a uz vobec nejacim z toho,ze niekto hadze trapne face na obrazovke aby ich ludia zrali...
bezne sa stretavam so znamymi ludmi,spevakmi,hercami,politikmi...a beriem ich ako kazdeho ineho cloveka.. jeden z davu..