Mate niektore predmety/cinnosti spojene s konkretnymi birdzakmi?
Napriklad ja takmer vzdy, ked vidim niekde cute obrazky/videa potkanikov, tak si hned spomeniem na @mielikki a ked peciem nejake pecivo, tak samozrejme na @torpedo08 a vy?
To s chlebíkmi a torpedom mam spojené tiež! Nedávno som sa aj napr. s niekym rozprávala o takej tej urban komunite (fotenie opustených budov pod.) a spomenula som si na toho chalana, co sem pridáva tie 360° videá (síce neviem jeho nick). Patrixa a hoperpohromu si spájam s počítačmi a isto by mi ešte niečo napadlo, ale nespomeniem si teraz...
Jeej milé no a ja neviem asi mi az tak nejdu birdzaci ktorych nepoznam na rozum pri nejakych veciach zeby mi hned skocilo do hlavy len tak mimo birdz ze "ha to mi pripomina toho/tu" ale mozno niekedy aj ano len si teraz nespominam skor ked tak si spomeniem na tych co poznam aj realne
Nespeniem si konkrétne na veľa vecí ale myslím že sa mi to stáva dosť často keďže posledné roky birdzom žijem a aj s ľuďmi s ktorými som v kontakte reálne poznám väčšinou odtiaľto
Ale tak tiež torpedove chlebíky prípadne birdz psíky keď vidím niekde podobné alebo všeobecne činnosti/záujmy ktoré robím a mám s niekým spoločné tak si pri nich spomeniem na tých birdzákov
Kerrang - záhradka, domáce kutilstvo, Gitarista s gitarou, Torpi s Meliškom, Azizi zvieratká ako také, hlavne psíky, Bebekex- retro- eko šaty a cestovanie, Wewo- argumenty atď.
vzdy, ked mi napise nejaky kkt, tak myslim na @nespiacakraska , ze joj, toto je musim ukazat. aj ked vidim nejakeho mladeho chlapca pekneho
ked vidim super vege recept, tak si spomeniem na @sasi2680
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Ale tak tiež torpedove chlebíky prípadne birdz psíky keď vidím niekde podobné alebo všeobecne činnosti/záujmy ktoré robím a mám s niekým spoločné tak si pri nich spomeniem na tých birdzákov
ked vidim super vege recept, tak si spomeniem na @sasi2680
a inak asi nic take
Inac toto je take mile forum
Milgamman a teba kazdy den reklamuju v tv
jááj viem aj k tebe, urbex a Rammstein