Sú taký useri na Birdzi ktorých ste aj osobne stretli ? Stali sa z vás kamaráti ? Poprípade lásky? A ak nie, koho by ste chceli stretnúť alebo aj plánujete už ?
je ich dosť s niektorými sa stretávam pomerne často ak je možnosť ... ako napísal turgon aj ja sa s chalanmi chystám na východ ... našiel som si tu dosť kamarátov ktorých mám v súkromnom živote pomerne rád a nezahodím možnosť stretnúť a spoznať aj ďalších
a moc moc rada by som už konečne videla @ purenarcissism a @ octoberbutterfly (čo nikdy nevychádza ) a ešte @ mernose@ majo@ kurtka@ eveve @ meredithgrey @ sakul a neviem nenapadajú ma ďalší
pôvodne som chcela spísa´t zoznam, koho z tých, čo som ešte nevidela, by som chcela stretnúť, ale potom som si uvedomila, že by som isto na niekoho zabudla a bolo by mi to blbé
raz s jedným chalanom, ktorý tu už myslím ani nechodí...no dopadlo to ako to dopadlo ale plánujem ísť s @utopicangel na kávičku už strašne dlho raz sa tam konečne dotrepem
@smajdalf si nepamätá môj nick alebo sa nepriznáva k tomu, že ma pozná
mne teta @mielikki povedala, žeby som pri takejto otázke mala vymenovať skôr tých čo nepoznám, ako tých, čo poznám. Ale ja neviem nicky tých čo nepoznám, takže.... je ich veľa.
@soraya prepac :- ale je viac nickov ktore som zabudol naisat... napriklad este aj @fakecocacolazero a @ridiculousnotion a to som si urcite nespomenul na vsetkych este
poznam niekolko ludi - poznala som ich vsak aj predtym a potom vyslo najavo, ze su tu, alebo sa regli neskor. da sa vsak povedat ze sa vyhybam tym nasilu organizovanym birdz stretkam a netuzim nikoho nejak extremne spoznat osobne. Sem tam si zmyslim, zeby nebolo odveci ist na kavu s niektorymi, ale nesilim to. Je tu vsak par osob, ktore by som chcela na sto percent stretnut.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
81 komentov
Chá, už aj ja poznám niekoho z birdzu
@kikushenka tu som spoznala cez birdz a pritom sme chodili na jednu skolu a odvtedy sme super kamosky
@hoperpohroma byvala spoluziacka kedysi sme mali viac spolocneho
Dalej super kamaratka @starchild
A potom ostatni typu @nietimekki @majo16 @nataly005
A osobytne by som velmi rada vyzdvihla @menoapriezvisko Urcite raz chcem aby sme sa stretli
stretla som sa s @ lochnessko m
a moc moc rada by som už konečne videla @ purenarcissism a @ octoberbutterfly (čo nikdy nevychádza ) a ešte @ mernose @ majo @ kurtka @ eveve @ meredithgrey @ sakul a neviem nenapadajú ma ďalší
ale RAZ sa stretnem! s hocikým
zatial som sa stretol s @madiskou a @demoniqangel ... a @teriq ma videla,
@nessiee
@matwejo
@majo
@wewo
@eveve
@ryuk
a neviem ja chcem všetkých vidieť som sa rohzodla
a stretnut chcem minimalne @nathalicatko a @nessiee a este nejake nicky ktore neviem z hlavy
inak som stretla okolo 40 ludi odtialto a taaaaaaaaaaak
@ssnehulienka
@heatrow
@vampiresister666
@side3
@hovado
@soraya
@smajdalf
@johnysheek
@turgon
@flussica
@acvd
@sajuri007
@depropex
Planujem @drejka , @hajzelbaba , @klaudiqaaa cmuk
a este by som chcel stretnut par, hadam sa podari
mne teta @mielikki povedala, žeby som pri takejto otázke mala vymenovať skôr tých čo nepoznám, ako tých, čo poznám. Ale ja neviem nicky tých čo nepoznám, takže.... je ich veľa.
ale inak @52
ale zajtra ak všetko výjde ako má, môj posol ti konečne doručí moje polročné oznamko
a @missfizz som doma!
si mala napísať, že ešte okrem toho poznáš MŇA!