ved si cekni daky zivotopis nejakej svatej a ak sa ti paci na nej nieco, tak si daj po nej meno a zaroven budes mat aj tie tri vety - vybrala som si to preto, ze sa mi paci ako urobila toto a tamto atd
ja som mala --resp..mam mariamagdalena....lebo krsna trvala aby som mala meno po nej kedze mi bola aj birmovná a mne sa pačilo magdalena,,tak som to spojila a hotovo
ja som mala tiež také fórum, takže sa môžeš inšpirovať.. a ja som si dala Apolónia prečo?? lebo sa mi páčilo a je to patránka zubárov a tak.. dačo so zubami.. a mňa dosť často zuby bolia.. tak preto
ja mam tiez Maria Magdalena, lebo sa mi pacil jej zivotny pribeh. takze skus si pozriet zivotopisy svatych a ktora sa ti zapaci, mozes si dat jej meno. ale dovody byvaju fakt rozne, ako tu uz niekto pisal ze podla birm. rodica, podla stareho rodina, atd
Je to tvoje birmovné meno.Ty by si si ho mala vybrať a ked nevieš prečo si si ho vybrala ,tak pohľadaj si niekde niečo o danom svätcovi a máš po probléme.
ja som si dala Terezia , podľa blahoslavenej terezky z Kalkaty , mala nehorázne dobré srdiečko,
prečo som sa vlastne rozhodla pre ňu? Po prvé čo povedala ako odkaz ženám kt. idú na interrupciu mi zostalo vyryté v hlave: "Ak nechcete tie deti dajte ich mne, ja sa o ne postarám"
a po ďalšie chcem byť ako ona misionárka
nooo a musíš sa rozhodnúť hlavne ty... každého z nás hádam niečo viaže k tomu patrónovi ... alebo.. čo nás na ňom zaujalo ...
Ja som Tereza....po matke tereze....ale keby to nebola moj ,,vzor" tak sa volam Emerencia...to meno ma fascinuje....sme ho mali z babkinej strany v rodine...
hej ty Ava33 ..ty sa nebodaj volas BERNADETA ????:..lebo sestra sa tak vola je to fakt nezvycajne meno ....a aj by sa mi hrozneeee pacciilo keby sa tak nevolala sestra DD to ma dost odradzuje .....a ja by som si dala birmovne ...Ruth, alebo Katarina.....podla toho ci chces daco originalne alebo jednoduche .....nwm ..pekne je aj Sara , Laura, ale ak sa nemyslim tak ty sa volas michaela ???...to meno sa mi uz paaci hrozne od 5 rokov ..a teraz asi uz 2 roky mam naj kamosku miusku D ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
Dopusti sa rovnakej chyby ako ja.
Naozaj otrasné...
prečo som sa vlastne rozhodla pre ňu? Po prvé čo povedala ako odkaz ženám kt. idú na interrupciu mi zostalo vyryté v hlave: "Ak nechcete tie deti dajte ich mne, ja sa o ne postarám"
a po ďalšie chcem byť ako ona misionárka
nooo a musíš sa rozhodnúť hlavne ty... každého z nás hádam niečo viaže k tomu patrónovi ... alebo.. čo nás na ňom zaujalo ...