čakala som niečo iné, ako mala som dosť čudný pocit, keď som to dopozerala... a veľa ľudí to povedala v mojom okolí..buď sa niektorým strašne moc páčil alebo sa im úplne zhnusil...
pokial poznas film Requiem za sen, tak ten isty réééjža nakrutil aj ten lyricky film Fontanu, takze, Black Swan je uz len dalsia z jeho rady netradicnych filmov a mam ju rada.. skvely dej, režijne prepracovaný.. dal sa
mne sa tiež nepáčil....úprimne povedaná, aronofsky má aj lepšie filmy....kamera bola podľa mňa celkom fajn...ale napr. tá zápletka....veľmi ľahko a rýchlo odhaliteľná, nič originálne...hlavne tá originalita mi tam chýbala....pretože matka ktorá si chce realizovať na dcére nesplnené sny je už celkom aj klišé, archetyp....a tie ďalšie veci tam...tie lezbické scény mi tam prišli tak nejako umelo dané, proste len s účelom pritiahnuť pozornosť....a tá scéna keď sa v tom tieni zmenila na labuť....to bolo trochu cez .....podobne ako @22 sa mi zdá preceňovaný
Mne sa páčil. Aronofsky nemá ani jeden zlý film, najviac sa mi od neho páčil Requiem za sen, musela som si zaobstarať aj knihu. Fontána je nádherný film taktiež, aj keď veľa ľudí ho nepochopí. Pí bol tiež riadna psycharina. A na pí sa mi veľmi páčila práve tá kamera. No a Black Swan sa mi síce od Aronofskeho páčila najmenej, ale malo to jeho typický psychotický nádych a šmrnc.
jj zaujímavý film len nechápem prečo sa mi dnes snívalo že nejaká holka ktorú vôbec nepoznám má prezývku black swan .........ten film som videla dávno. boha.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Nepáčila sa mi tá kamera. Síce sa do filmov nevyznám, ani do kamerovania, ale tá kamera sa mi zdala otrasná a pokazila mi zážitok zo celého filmu.
Ale tak, bol to taký... iný film, ale dobrý.
Ale pri mojej fóbii z chodidiel som ho pozerala s prestávkami.. :/
väcsinu filmov od Aronofskeho takze zaver uz bol dost predvidatelny. Jeho filmy su dost depresivne a koncia tragicky.
mala som z neho čudný pocit...
Tam niekedy potrebuješ si dva tri krát pozrieť tento film