ten telefon som mala non-stop v oprave, správy od ľudí mi meškali niekoľko hodín niekedy aj celý deň, neukazoval mi ked mi niekto volal, došli mi len (oneskorené) sms o zmeškanom hovore. .. ale ten dizajn a celkové ovládanie som mala veľmi rada takže aj napriek tomu ten telefon zbožnujem..ale vacsina ludi sa nanho stazuje takze..
mam blackberry bold uz asi 2 roky. Vymienal som len raz displej, aj to pretoze som ho pri akcii rozbil. Blackberry internet service som mal k nemu od zaciatku a bez problemov. Idem ho ale uz menit, lebo ma dost chudak novsie, mensie a dizajnovo lepsie modely som mal tiez v rukach a su sikovnejsie. Medzi blackberry telefonmi sa da komunikovat zadarmo cez bb messenger, co je velka vyhoda. v anglicku ho ma snad kazdy druhy tinedzer
@nemammeno bohužial nebol ja aj mama sme obidve mali blackberry a rovnaky problem s nim mala aj ona..otec a brat mali ine znacky telefonov a v pohode..
potrebovala by som poraditn asi pred tyydnom som si kupila blackberry curve 9360 ale mam problem s nabijanim, vzdy mi ho nabije iba po 45 % a ked ho necham dlhsie nabijat tak uz mi z baterky ubera neviem s cim je problem nemá s tým náhodou niekto skúsenosť?
No ja mám 9360 a všetko v pohode. Žiadny problém. Poradím, že ak chce niekto BB tak bez BIS/BES to nemá význam. A pripomínam, že to nie je telefon imidžovka, hračka. Je to skôr pracovný nástroj takže nečakajte,že to bude robiť skvelé fotky a bude mať super mega prehrávač na hudbu. Ak máte BISko tak vám maily budú chodiť vtedy kedy budú doručené na server v realnom čase nie ako na iných mobiloch vtedy kedy si nastavíte kontrolu doručenej pošty. ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
hrozný telefón, hrozné ovládanie, málo prispôsobivý interface.. každému podľa chuti, ale osobne nechápem ľudí, ktorí do toho idú dobrovoľne