vcera my napisal clovek co tu ma nick ze ´´blb´´ osobne proti nemu nic nemam ani ho nepoznam...som len zvedavy na vas nazor..prva sprava od neho bola ci my moze sluzit????len tak ze ano ak my bude nosit ranajky..on ze ano...stale ma volal pane!!!napisal s
Ten človek si proste z nudy vytvoril profil a robí si z ľudí srandu. Stačí si pozrieť čo má napísané v profile. Inak je to veľmi originálny nápad písať ľudom či nechú aby bol ich sluha . Frajer. Keby napísal mne, tak sa s ním dohodnem na mzde, alebo to proste ignorujem.
@jemkrupicu a keby sa z neho nahodol viklul nejaky uchylak???aj takl by si shcel aby ti sluzil???a ko vies ze po tom ako by si uz nechcel jeho sluzby tak nezobere modre sluchatka a 58 a nepojde sa pomstit???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Odporúčam mu sa zaregistrovať na stránke domina.sk, kde si najde aj 10 pánov, ktorým môže slúžiť.
No pri jeho veku sa mi to zdá nejake divné..........filip
@66janica6 neviem čo s tým ma admin, blb bude zrejme duševne chorý a admin mu nepomôže..............filip
?
@malcharek Hlavne chlapcom
Proste to je debil čo vypisuje chalanom