Dneska ma fakt nasrala moja triedna,keď si predvolala mojich a frajerových rodičov,za to že ma objal v triede (normálne kamarátske objatie) a ona to uvidela...akože nechápem,navrieskala tam na nás že čo to má znamenať,že sa mojkujeme v triede,a išli sme d
ja vidím na našaj škole každý deň zalúbených, kebi toto robili učitelky aj u nás tak nemusíme ani do školy chodiť, lebo by nič ine ani nerobili ... a na akú školu to chodíš ?
@etelnair tak to zas nie, ale moze kludne povedat ze sa tam pred vsetkymi napr. olizovali. a ja neviem ci by rodicia verili im, ziakom, alebo ucitelke, neviem ako je to v inych domacnostiach.
heeej aj za mnou raz dosla triedna ze sa jej dve ucky stazovali, ze sa s frajerom po sebe vesiame a neviem co tak sme si to vzajomne nepriamo vysvetlili ze na co si zbytocne robit probelmy kvoli paru starych dievok.
inak,je pravda,že sme sa pred všetkými olizovali ale našim spolužiakom to nevadí,a vôbec si nás nevšímajú.okrem toho vedia že spolu chodíme a "nepohoršuje" ich to,keď si dáme pusu...a ten oliz zatiaľ nevidel nikto z učiteľov...ale aj tak má plutvonozceakrivozubky pravdu,že naša tiredna je zakomplexovaná pča
neviem co take nehorazne ste robili, ze to nahlasila..
neviem ani kolko mas rokov ty ci on..
tak ci onak. preco to riesis ako keby vam ublizila.. ak ste nic zle nerobili, tak by mi toto prislo nanajvys smiesne od nej.. a nie ze by som sa nad tym rozculoval
mňa proste len toto nasralo,že si proste predvolala rodičov,mojich aj jeho,za to že sme sa objali,a nechápem čo je na tom zlé,neporušili sme školský poriadok ani nič...si na nás rieši svoje komplexy..za to že jej jej muž (riaditeľ) neprejavuje lásku,si to musí riešiť na nás..
@narazuvzdornaa na 4 metre vsetkymi smermi kazdy od kazdeho by potrebovali o dost vacsiu triedu...ale som vcera videl video v ktorom hovorili ze v nasich zemepisnych sirkach je osobna zona ktora by sa mala podla moznosti dodrziavat 75 cm....aj ked to by asi na seba dociahli rukami este tak by som to dal na taky meter
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ked sa boja tohto nech tam idu s nimi
chodím do 9.ročníka ZŠ...a nič zlé sme nerobili
@malapohroma
presne tak,ona im tam povie že sme jebali na katedre alebo čo ...
inak,je pravda,že sme sa pred všetkými olizovali ale našim spolužiakom to nevadí,a vôbec si nás nevšímajú.okrem toho vedia že spolu chodíme a "nepohoršuje" ich to,keď si dáme pusu...a ten oliz zatiaľ nevidel nikto z učiteľov...ale aj tak má plutvonozceakrivozubky pravdu,že naša tiredna je zakomplexovaná pča
ved áno,ale nechápem čo majú za problém,šak normálne objatie,máme sa radi,nestrkal mi ruku do gatí,medzi nohy,ani nič nerobil,tak fakt nechápem...
neviem co take nehorazne ste robili, ze to nahlasila..
neviem ani kolko mas rokov ty ci on..
tak ci onak. preco to riesis ako keby vam ublizila.. ak ste nic zle nerobili, tak by mi toto prislo nanajvys smiesne od nej.. a nie ze by som sa nad tym rozculoval
mňa proste len toto nasralo,že si proste predvolala rodičov,mojich aj jeho,za to že sme sa objali,a nechápem čo je na tom zlé,neporušili sme školský poriadok ani nič...si na nás rieši svoje komplexy..za to že jej jej muž (riaditeľ) neprejavuje lásku,si to musí riešiť na nás..
problém by mohlo vyriešiť jej náhodné upálenie alebo podobný incident ktorý by si ,,sama" spôsobila
to už rovno plot môžu medzi nami postaviť...