Mavate aj vy niekedy stavy, ze z nicoho nic, pre nic za nic ste smutni? Ja mam v poslednej dobe, taketo nalady dost casto...a najhorsie je ze neviem preco....este dnes na obed som bola v poho, a teraz som zase smutna az mi je do placu ...svoje dni teraz
@Tenario ani by som nepovedala, lebo mne nikdy taketo pocasie nerobilo nejake zmeny nalad...ja mam praveze taketo pocasie rada, pokial som doma samozrejme
@iwka74 aj ja mam toto pocasie rad ale o to vobec nejde. Nemusis ho mat nerada aby to na teba posobilo
" skupiny tzv. sezónnych depresií, ktorá ma len prechodný, krátkodobý charakter a je vyvolaná zmenou počasia a tým aj nálad.
Je dokázané, že počas chladnejších, upršaných dní, úsmev a smiech je menej častý. Často sa k tomu pridáva zlá nálada, pocity smútku či beznádeje. Aj týmito sprievodnými javmi..."
Ja mam prave tieto posledne dva dni prisernu naladu ale dovody to ma. Aj ked som dosla dnes domov, tak som sa normlne rozplakala, ale nemalo to nejaky konkretny dovod, len uz to na mna akosi vsetko dopadlo. Ale toto sa mi nestava casto. Skor tak, ako pises ty, ze sa mi stava, ze proste necitim ziadny pocit stastia. Vlastne ten uz necitim skoro nikdy...
zažívam to často, keď je to len tak "pre nič za nič", tak ten dôvod je dlhodobý a hľadá sa ťažšie, ale vždy existuje, a keď ma taká nálada chytí, tak idem spať, lebo viem že keď sa zobudím, tak to bude (minimálne na 2 hoďky) lepšie
@0 no mam znameho ktore ma nieco podobne a vkuse mi vravi ze sa zle citi, a vravi ze to ide na nho zaciatkom zimy kazdy rok, proste sa citi blbo, je mu na plac, a vystupnovalo sa to az na to ze chce zomriet atd. je to nejaka depresia, nepoviem ti aka lebo neviem, ale treba si davat na take pozor, aj ked ta nechcem strasit lebo neviem co s teebou je, ale ak nahodou, urcite navstiv psychologa...
nemyslim si , ze som na tom zase az tak zle, aby som potrebovala psychologa...zatial to je len kratkodobee....len dufam, ze ma to coskoro prejde, lebo cloveku vie takato nalada kvalitne posrat den
njn poznam ... pustim si depresivnu hudbu a som z toho v p... este viac alebo zacnem robit nieco pricom natom zabudnem popripade sa z toho vyspim a dalsi den som jak novy
ja niekedy (dost casto) mavam strasne nalady ,stale mi je len do placu ..a niekedy sa stane ,ze cely den aj mam slzicky na krajicku ,alebo z nicoho nic zacnem plakat ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ja taketo nieco nezazivam, skor mam necakane navaly dbrej nalady aj ked by som mal podla situacie byt v depkach
" skupiny tzv. sezónnych depresií, ktorá ma len prechodný, krátkodobý charakter a je vyvolaná zmenou počasia a tým aj nálad.
Je dokázané, že počas chladnejších, upršaných dní, úsmev a smiech je menej častý. Často sa k tomu pridáva zlá nálada, pocity smútku či beznádeje. Aj týmito sprievodnými javmi..."
fit.server.sk
ja sa dokazem usmiat aj ked prsi..aspon po vonku nebeha tolko dementov ako obvykle
ja to tiež mávam to je normálné
Ale aj tak s acelý den smejem , zakrývam to ,som už raz taký