Táákže, keď chcem posledné dva dni zapnúť môj Dell vostro 1510, NTB jednoducho nereaguje. Dám ho do sieťe - nereaguje. Vyberiem baterku, odpojím od siete na 10min - nereaguje. Dnešným skúmaním som zistila, že sa mi ho podarí zapnúť len tak, že pri zapínan
suhlasim, to je na servis.. kedze ti ide ked ho otvoris na max. tak tam bude nejaky kontakt, posrate kabliky alebo daco.. ak je v zaruke treba reklamovat.. hm ale dell by mala byt kvalitka, kolko to ma rokov?
jezis proste das ho na reklamaciu do servisu a oni ti povedia bud ze okej opravime to zadarmo alebo poskodila si ho ty takze nam daj peniaze za tu opravu
mna oprava bude stat 350euro odisla tam maticna doska
Dell su take dzidne notebooky, ze to az boli...Ja som mala nedavno jeden, a nesiel na nom mikrofon, webcamera, touchpad, a z klavesnice len tak sami od seba vystrelovali tlacitka
A to som ho mala asi 2 tyzdne ked sa zacal kazit..
vidim to na flex kabel monitoru a ten sposobuje asi skratovanie preto ti nejde zapnut ked hodas do vodorovnej polohy asi sa to uvolni a tym padom to ide zapnut jednoznacne servis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
niak co stym ?
jezis proste das ho na reklamaciu do servisu a oni ti povedia bud ze okej opravime to zadarmo alebo poskodila si ho ty takze nam daj peniaze za tu opravu
mna oprava bude stat 350euro odisla tam maticna doska
Jeezisi, ze Dell kvalitka
Dell su take dzidne notebooky, ze to az boli...Ja som mala nedavno jeden, a nesiel na nom mikrofon, webcamera, touchpad, a z klavesnice len tak sami od seba vystrelovali tlacitka
A to som ho mala asi 2 tyzdne ked sa zacal kazit..