Že blbí dospeláci..keby nebolo tých blbých dospelákov,tak by si tu teraz nesedela..
Skús to povedať mame,že ty blbá dospeláčka..určite ti dá 8 eur nech si ideš kúpiť niečo,lebo sa ťa niečo tak strašne dotklo..Chúďa dieťa,je vidno že máš 11..
Boooožéééé to je trááápna diskusia.....rodičia sú rodičia a možeš byť rada že nejakých máš !!!......a akože oni ti chcú iba dobréééé taQ čo tu riešiš ?
po 1. ja som tu nechcela riesit rodicov ale inych ludi a keby daco ta vy ste ovela viac blbi.. no napr. co je agility? aleboo canicrosse. alebo dog frisbee??? hmm? teraz budte mudry...
@poppiprincess ach jaj,normalnym ludom staci vytukat ze google.sk..hmm,tak sa mi to zda ze si tuto diskusiu zalozila ako protest proti dospelym,ktori nevedia nieco o psich sutaziach..a preto su vsetci sprost"y"!!!!!!
@ooooo ano??? oka. to je po 1. moja wec.. a co? sak ked som original co som tak ty to neries. to mozu riesit len moji kamosi a kamoski... hmmm aa neviem ci mam prave to napisane v profile.. ale oka
@poppiprincess "ale oka oka ...tvoja wec ale oka oka...SAK KED SOM ORIGINAL CO SOM TAK TY TO NERIES" ..ORIGINAL? HAHA!!! si klasicke male rozmaznane decko akych su miliony ..na vojnu s tebou..bubu ty mala pičo a nerev
@Poppiprincess o par rokov budes aj ty "blbou" dospelackou.... lenže ty žiješ ešte v svete rozprávkových zámkou a krásneho života...ale to nieje tak lahké... skôr sa smej na blbých deckách!!! trocha sebakritiky nezaskodi .....
@poppiprincess kks,pochopila si, co som tam napisala??Ze nemozu byt vsetci sprosti zato ze nevedia nieco o nejakych debilnych psich sutaziach..a ty to vies tak teraz sa vsetci pos..me..d u f a m z e t e r a z u s c h a p e s..
@poppiprincess opakovaný vtip nieje vtipom...si strašne trápne hlúpe decko..A ozaj,už ked maš tých 11,mala by si sa naučiť množné čísla prídavných mien..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
a mozem uz teraz povedat ze deti su blbe
Skús to povedať mame,že ty blbá dospeláčka..určite ti dá 8 eur nech si ideš kúpiť niečo,lebo sa ťa niečo tak strašne dotklo..Chúďa dieťa,je vidno že máš 11..
"no o mne vela pisat netreba....
ja som uplne normal baba a mam rada chalanov a taq...
proste som ORIGINAAL!!!!..... xixik
a piste mi i na azet a na icq.... cusiiiq..!!
"
ma rada chalanov a taq..ale phri thom je originaaal ..bacha
hlavne ked sa robia mudrymi..