Ahojte, viem, že je to možno debilina, ale mňa to moc trápi. Mám chlapca už 2 roky, (ja 19, on 26) pred rokom odišiel do Švajčiarska a počas toho roku pár krát prišiel. Po škole som išla za ním, teda vlastne, som vo Švajčiarsku už niečo vyše mesiaca a čím
nech je na fotke hocikto, tak je to pekny debil, (miliony fotiek sexy zien? omajgat)
porozpravaj sa s nim vazne, ze niesi stastna takto fungovat, chces citit, ze si milovana, ked ta naozaj miluje, tak to vyzera inak ... dokazovat to moze vseliak ... ale zase treba aj druhu stranu vypocut, toto je dobre keby ste s kamaratmi riesili, co vas lepsie poznaju
Fungujú, po inej stránke je to v pohode. Už rozmýšla aj o obrúčkach aj o spoločnom bývaní, dokonca aj o deťoch ...len ma sere dopč ten sex! A to, že komentuje predo mnou holky...no tá je pekná, henta ma dobrú postavu, henta má pekné oči...a blááá blááá..potom povie, že načo má oči.....ja neviem, či sa mám ísť dať preoperovať, alebo čo...
@darkkizz ja viem, už som tu prihlásená 3 roky ale dlho som tu nebola. Nemám si s kým pokecať, lebo tu nemám ani priateľov....víš, chcela som len pomôcť, ale si zlatá dik...aj podla mňa len niečo v tom bude, dosť ho to sere v práci...skúsim si s ním dnes pokecať....
@darkkizz rady do vzťahu od teba tiež niesu moc relevantné kedže v teoretických rovinách ak osa dá usúdiť z blogov by si sa nechala kľudne obšukávať jej frajerom
@ejmidv bodaj by vám to dole všetkým zhunilo... vidím že jediné čo máš v hlave sú kokoty ak sa s tebou rozíde nebdue chudák ale dostane rozum sa mi tak zdá..... už to t uradšej ani nebudem čítať
@ejmidv Noo Aj to sa stáva, že ak má problém napríklad v robote alebo niečo, tak niekto si to proste prenáša do súkromného života... což není celkem OK .. ale stáva sa to. Niekedy fakt stačí normálne sa o tom porozprávať.
Ak to nie je pako, s ktorým sa baviť nedá Ale to myslím, že nie.
@barky sorry, ale k tebe sa nebudem ani vyjadrovať, vôbec ma nepoznáš, usúdil si ma len z jedného blbého fóra, kde som len chcela možno pomôcť, čo vás chlapov ešte vzrušuje, čím by som ho mohla priťahovať. Nemám v hlave kokotov, mám jedného chalana už 2 roky a nepomyslela som na iného. Sám si podľa toho kokot, čo si napísal
@ejmidv som sice oldschool, ale uznavam vety, ze "vztah bez fyzickej pritazlivosti je nanic" a ta vasa zmizla nejak, to ako ozivit sex sa docitas na internete uplne vsade, kde sa venuju zenam, nepotrebujes na to nas, lebo tie veci su true, len nie vsetko plati na kazdeho chlapa
chces sa javit rozumna? nerozoberaj toto s cudzimi ludmi, porozpravaj sa s nim o tom, vyskusaj tie techniky a preber to s priatelmi, ktorych nazor a rady si vazis
podla mna tu len ukazujes aka si povrchna a tupa ked tvoj problem vo vztahu chces riesit tym ze sa budes pokusat ho "vzrusit" a veris si iba v oblasti sukania ale co ja viem drzim palce
ale keď už by som to musela riešiť riešim to s tým chlapcom, vieš my ti nepomôžeme nepoznáme ani teba, ani jeho a ani váš vzťah takže naber odvahu a porozprávajte sa
@husky zistila ze tu jej vsetci ukazu pravdu a boji sa jej celit alebo co, tak unik je najlepsir riesenie (ze toto prave ja vravimmm) ale tak ked uz ziadam o radu a nazor, prijimam dobre aj zle
milenku má.... a ako si namietala že nevie ceknúť po nemecky.... byt a prácu si ako našiel? buť vie, alebo tam je aj nejaká komunita s ktourou sa dokáže dohovoriť
@ejmidv dievca, uvedom si, ze vztah nestoji iba na sexe. chapem, ze ta to serie, chapem, ze potrebujes pocut od chlapa, ze si najkrajsia atd (ved ktora baba nie). Bez rozhovoru to nijako raz nepojde. Mozno ma tvoj priatel nejaky problem, o ktorom ti nechce alebo nemoze povedat, mozno ma fakt tu milenku, mozno jednoducho ste prilis vela spolu a povedzme si otvorene, chlapi neznasaju, ked sa ich zenske snazia "dostat pod papucu". Porozpravaj sa s nim, co sa deje.
Jednak je chyba, že ste stále spolu a nefungujete aj samostatne... Ale hlavne mám pocit, že ste skĺzli do niečoho asexuálneho, čo nie je partnerský vzťah muža a ženy, ale nejaký iný druh vzťahu. Nechcem špecifikovať, či ťa berie ako kamarátka, alebo mu ty robíš mamu, alebo on tebe otca, alebo je to inak, keďže o vás nič neviem... Každopádne prvý krok by mohlo byť to, že nebudete spolu aspoň pár dní a uvidíš, či sa v ňom prebudí nejaká túžba po vzájomnej blízkosti, ak nie, vidím to blede.
@ejmidv a ako ti dokazuje, že ťa ľúbi? Lebo z toho, čo si tu popísala to vyzerá tak, že si skôr jeho kamoška, než partnerka. A reči o deťoch alebo kupovanie obrúčky nemusia žiaľ vôbec nič znamenať v prospech tohto tvrdenia. My chlapi máme radi aj kamošky.
Keď ti tak chýbajú tie komplimenty neskúsiš byť naňho sakra milá? Možno potom začne aj on.. A možno v tom fakt nič nie je a len si to nahováraš, že by si preňho už nebola nejaká atraktívna podla mňa keby tam má milenku tak si ťa tam nevolá, neplatí to všetko a asi by chcel, aby si odišla.. alebo mu narovinu povedz, čo sa ti nepáči, podla mňa chlapi nie sú až takí dutí keď si s nimi normálne pokecáš drž sa
Debil je to. PS: To, že nevie po nemecky, francúzsky a ešte neviem ako sa vo Švajci hovorí, neznamené, že nemá nejakú známosť. Povedzme si pravdu, čo dnes treba nato, aby si sa s niekým vyspal? Dobrú vôľu. Nič viac.
Inak ale ako dalsi variant tiez vidim ponorku, lebo predsalen je ponekud zvlastne vidiet sa raz za cas a potom zrazu spolu byvat ,chapes : Pa horsia alternativa by bola ze predtym ta m mal nejaku milenku a teraz nema kedy ked si stale ta m
Už je to v pohode boli to len divné dva týždne, nemá ani bokovku, ani nič....bývame tu ešte s ďalšími troma chalanmi, takže tak plus som tu niečo vyše mesiaca, pred tým som sa s ním skoro vôbec nestretávala rok, čakával ma vždy po práci večer na nete a písali sme si, volali do vtedy, do kedy nešiel spať, takže sa toho nebojím, že by ma podvádzal....nie je to taký typ chalana ....
inak máme rozprávkový vzťah, len tie dva týždne ma trošku srali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
porozpravaj sa s nim vazne, ze niesi stastna takto fungovat, chces citit, ze si milovana, ked ta naozaj miluje, tak to vyzera inak ... dokazovat to moze vseliak ... ale zase treba aj druhu stranu vypocut, toto je dobre keby ste s kamaratmi riesili, co vas lepsie poznaju
Spytaj sa ho na to a povedz mu co ti vadi... Rozhovory v takychto pripadoch najviac pomahaju
Lebo vy ste dopč všetci múdri! Bodaj by vám to tam dole všetkým zhnilo!
Riešim tu jeden vy*ebaný problém, ktorý ma sere, že by mi možno chalani poradili, čo mám nové vymyslieť, alebo niečo....
trápne komentáre tu nepotrebujem čítať....
.. keby chcel, tak ma už dávno pošle do riti, lebo všetko mi tu platí on a nechce, aby som odišla domov...
Podľa mňa máte jednoducho "ponorku" ...
@ejmidv bodaj by vám to dole všetkým zhunilo... vidím že jediné čo máš v hlave sú kokoty ak sa s tebou rozíde nebdue chudák ale dostane rozum sa mi tak zdá..... už to t uradšej ani nebudem čítať
Ak to nie je pako, s ktorým sa baviť nedá Ale to myslím, že nie.
@16 A prečo si agresívna? Lebo ti tu ľudia nenapísali sladké rozprávky, aké si chcela počuť? Máte zjavne nejaký problém, teda on má nejaký problém.
chces sa javit rozumna? nerozoberaj toto s cudzimi ludmi, porozpravaj sa s nim o tom, vyskusaj tie techniky a preber to s priatelmi, ktorych nazor a rady si vazis
podla mna tu len ukazujes aka si povrchna a tupa ked tvoj problem vo vztahu chces riesit tym ze sa budes pokusat ho "vzrusit" a veris si iba v oblasti sukania ale co ja viem drzim palce
ale keď už by som to musela riešiť riešim to s tým chlapcom, vieš my ti nepomôžeme nepoznáme ani teba, ani jeho a ani váš vzťah takže naber odvahu a porozprávajte sa
@ejmidv vidíš, sama si prišla na to, že si to nemala riešiť s nami ale s ním
Podla mojho skromného názoru má bokovku...
inak máme rozprávkový vzťah, len tie dva týždne ma trošku srali