Už teraz sa teším na intrák na výšku,aby som bola čo najdalej od rodiny..nie,že by ich nemám rada,ale mám taký pocit,že ked som s nimi každý jeden den a bývam s nimi som absolútne nesamostatná... a bývat v diere ako je táto tiež neplánujem,ked budem mat rodinu...
ked skoncim strednu,chcem ist od mojho mesta co najdalej,mozno na vysku,daleko do BA a potom tam ostanem..a po vyske sice tu budem mat rodicov a budem od nich byvat daleko,ale sak nejak to zvladnem ne? aa samozrejme ich budem aj navstevovat niekedy
neviem...taha ma to niekde vypadnut uplne daleko a zacat od zaciatku novy zivot...niekde do zahranicia...ale na druhej strane by mi dost velmi chybala rodina, tak uvidim co bude este...ale zas na dalsej strane nemozem svoj zivot prisposobovat rodine, ale mat vlastny zivot, takze by som predsa len mal niekde odist
Urcite budem zit daleko. Nic proti mojim rodicom nemam, ale urcite budem radsej, ked si svoj zivot zariadim podla seba a nikto mi do toho nebude kecat.
prave dnes som sa o tom bavila s mamkou . A tvarila sa tiez trochu urazene ked som jej povedala, ze ked sa ja raz vydam, tak chcem ist hned byvat do svojho. Viem, ze co sa tyka financii, tak sa to nemusi podarit, ale ja sa o to budem urcite snazit. Byvat s nasimi... ee.. radsej nie. Ale zase nemusim byt od nich neviem ako strasne daleko.
Mne by sa páčilo bývať na tej istej ulici ako mama, ale nie hneď rovno v tom istom v chode, aby sme ešte aj spoločné steny mali... To by sa v podstate nič nezmenilo, aj teraz máme spoločné steny a všetko počuť
Takže do toho istého paneláku nikdy, ale na tej istej ulici alebo niekde cez cestu a tak, skrátka dosť blízko, to by bolo fajn. Viem, že mama mi do súkromia nepolezie, ale keď budem napr. potrebovať rýchlo niekam odbehnúť a nebude mi mať kto postrážiť deti, tak len zavolám babku a o 5 minút je tam
Eeech tak pekny by bol New York alebo Dubai Ale realne to vidim na moju krasnu rodnu BA To je dost daleko od fotrovcov ale zas nie nejako extra daleko takze pohoda
všetci tu píšete že čo najdalej, ale však uvidíte, ked budete veľkí a budete bývať hodne daleko, bude vám chýbať to ustavičné buzerovanie a budete ľutovať, že máte tých grátis pestúnov pre vaše deti tak daleko
doma je doma...zistite az ked odidete ..samozrejme zalezi aj od vztahov v rodine, ja som uz tri mesiace mim smutn ...spat domov, naspat tam kde som byval, modrinam sa ako maly v krikoch skryval hee ci ako to je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ved to sa este uvidi.
Takže do toho istého paneláku nikdy, ale na tej istej ulici alebo niekde cez cestu a tak, skrátka dosť blízko, to by bolo fajn. Viem, že mama mi do súkromia nepolezie, ale keď budem napr. potrebovať rýchlo niekam odbehnúť a nebude mi mať kto postrážiť deti, tak len zavolám babku a o 5 minút je tam
Takže v dospelosti to mám namierené čo najdaľej ( môj sen je Paríž a New York.. aaach!