mne raz blokli konto ci co, lebo som sa nevhodne vyjadrovala, som im pisala, ze co to ako to, tak mi to vysvetlili, a ze obnovit sa bude dat o pol roka
po viac ako pol roku som im znova pisala, ze akoze hej halo chcem svoje konto, ale akosi sa ten mail stratil a konto mi doteraz nejde
SME je politická skupina, tí sú známi svojou cenzúrou na diskusiách aj blogoch, často blogy rušia. Sú to tie najnevyváženejšie noviny u nás, ak nerátam ich čerstý spin-off DennikN,ktorý práve založili ich bývalý redaktori. Oni sa ani nesnažia písať vyvážene, robia extrémne pravicovo-liberálnu politiku. Sú známi aj tým že často klamú. Napr. z mnohých prípadov si pamätám ako napísali že Fico otváral ambasádu v Minsku, pričom tá ambasáda tam bola dávno. Ked sa Fico ohradil, hlavný ideológ SME Schutz, ktorý bol toho autorom, len napísal, že to vlastne na veci nič nemení Alebo po jednej TV debate na STV mali titulku pri plynovej kríze že Fico povedal že Dobrý západ nám nepomohol, pričom ze celú reláciu nič také nepovedal. A takých prípadov bola hromada.
blog.sme.sk uz davno nie je, co byval no stale je to asi nejlepsie miesto na zviditelnenie sa i na obcasny zarobok inak celkom prisne si blogerov vybera, co je na jednej strane dobre...
@anicccka. s tou ambasadou to nebolo celkom tak, trosku vytrhnute z kontextu...
@salora určite je to dobre, ale si myslím, že keď napíšem blog podložený argumentmi, oficiálnymi správami o výnosoch správcovských spoločností a zákonmi, tak by nemal byť problém. aj keď musím uznať, že ten blog by bol veľmi nepohodlní pre niekoho...
@meana aj predtým to na blogoch nejak takto vyzeralo » luborg.blogspot.sk/2011/01/ako-sa-... @anicccka meh, téma je o blogovacej službe na sme.sk, kde si môžeš založiť účet aj ty a aj Fico tam bloguje, aj keď asi hlavne preto, že blogy na Pravde nikto nečíta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
mne raz blokli konto ci co, lebo som sa nevhodne vyjadrovala, som im pisala, ze co to ako to, tak mi to vysvetlili, a ze obnovit sa bude dat o pol roka
po viac ako pol roku som im znova pisala, ze akoze hej halo chcem svoje konto, ale akosi sa ten mail stratil a konto mi doteraz nejde
@anicccka. s tou ambasadou to nebolo celkom tak, trosku vytrhnute z kontextu...
@anicccka meh, téma je o blogovacej službe na sme.sk, kde si môžeš založiť účet aj ty a aj Fico tam bloguje, aj keď asi hlavne preto, že blogy na Pravde nikto nečíta