Neviete mi povedať ako niekoho na fb zablokovať? Prosto tak, aby nevidel, že som online, ale myslím, zablokovat iba jedného človeka. Vedela som ako sa to robilo na starom, ale teraz na novom som neprišla na to, ako sa to dá a či vôbec sa to dá.
ak iba tak aby si myslel ze si online tak otvoriš chat okienko a tam hore máš také 3 pičoviny klikni na kvetinku a tam to máš a ak chceš tak aby ta nemohol najst na fb tak @1
@greyness nie, rovná sa o bývalého spoluižiaka, ktorý mi napíše ledva FB zapnem a potom je urazený keď neotpíšem aj ked som tam dve minúty a nemám čas sa vykecávat, kontakt na bývalého spolužiaka si chem nechat a FB mi neslúži ako zoznam kamarátov s ktorými si chcem vypisovat ale ako zoznam kontaktov pre prípad potreby, len tak mimochodom
@rischo nie, lebo o neho stojím ako o kontakt, len nechápe, že už je otravný väčšným vypisovaním, tak si chcem korigovat, kedy sa s ním rozprávat a kedy nie, kedže je to typ, čo FB ani nevypína
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
ale asi budeš ten typ, že čím viacej priateľov tým som väčší pán!
@12pusinka16 díky moc