fotku som mal normálne svoju a meno som nemal svoje mal som ho trošku zmenené a vedľa neho v zátvorke som mal svoje ozajstné meno... a áno zabudol som spomenúť, že ma blokli vraj kvoli falošnému menu... ale som si ho skúsil obnoviť aby mi ho vrátili, pretože je to už 5 ročné konto a mám tam naozaj veľa vecí :/
Mne sa to tiež stalo, tak som im tam napísala mail a oni mi o pár dní odpísali a ospravedlnili sa mi a znova mi išiel. No medzitým som si už vytvorila nový profil tak som si potom ten pôvodný zrušila
mne raz blokli FB ucet kvoli tomu ze sa mi na neho niekto z tokia prihlasil a kvoli tomu ze bol z Tokia a nie Nitry ako som ja tak mi zablokovali ucet ale o 2dni mi ho znova aktivovali ked som sa prihlasil z domu ako to robim vzdy.
Volaky japoncik ale pravdepodobne zacinajuci hacker sa snazil, ale aj taku obycajnu ochranu aku ma FB nevedel prekonat
@andriu5 zo zákona musia aj "zmazané" dáta uskladňovať tuším najmenej dva roky, a mal by si mať právo aj zo zmazaného konta si vyžiadať všetky informácie a mali by mať povinnosť ti ich nejak zaslať, ak dostatočne preukážeš svoju totožnosť a že ti dané konto patrilo
@midnight áno veď som vypĺňal formulár mal som odfotiť občiansky alebo nejaké preukaz kde budem mať fotku a pri nej aj meno.... proste som to všetko vyplnil a teraz čakám na ten email... ak nepríde skúsim nájsť nejakú stránku cez ktorú budem mocť adminov skontaktovať aj keď sa to dať asi nebude
@andriu5 ak nepríde, tak sa skús znova lognúť, znova ti to vyhodí to isté, znova vyplň ten formulár. teda, samozrejme okrem toho že na nich skús nájsť nejaký iný kontakt a ozvať sa im cezeň.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Volaky japoncik ale pravdepodobne zacinajuci hacker sa snazil, ale aj taku obycajnu ochranu aku ma FB nevedel prekonat
len btw mať dôležité veci ku ktorým potrebujem súrne prístup na fb je tak trošku hovadina...
@oblivate veď aj ja som mal v priateľoch a poznám veľa ľudí, ktorý si dávajú namiesto svojho mena iné alebo svoje trošku pomenia (napr. zdrobnenina)