Už som sem dávnejšie pridával, proste mi blokli FB, ale ja ho potrebujem naspať... prosím, neviete ako by som kontaktoval tých adminov FB-ku? nejako im napísať...prosím mám tam veľa potrebného materiálu.
ste riadne trápny keď nič nemáte napísať, tak radčej bežte do piče a nestarajte sa, potrebujem pomocť nie aby ste sa tu vypisovali z nudy!
@3 áno presne to okrem materiálu do školy ktoré sme sai posleilali do skupiny som tam mal aj fotky (normálne) a tie fotky nikde inde už nemám, okrem toho tam mám niekoľko stránok ktoré majú niekoľko tisíc fanúšikov, ktorých som získával roky! je to viac ako 5 ročné konto!, okrem toho tam mám rozpísané správy ktoré potrebuje súrne čo najrýchlejšie prečítať a teraz sa na ne odpovede už nikdy nedozviem! potrebujem normálnu pomoc keď neviete tak nepíšte!
ked sa chceš prihlásiť ukáže ti také malé modré podlhovasté tlačítko hned pod tým ako máš, že máš zablokovaný účet. tam dáš add admin kontaktuj admina- pošleš svoju adresu servera, poprípade nejakú fotku, ktorú si mal na účte ale nesmie byť z netu. Do 10 dní by ti mali odpísať či sa to vie odblokovať alebo nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
@3 áno presne to okrem materiálu do školy ktoré sme sai posleilali do skupiny som tam mal aj fotky (normálne) a tie fotky nikde inde už nemám, okrem toho tam mám niekoľko stránok ktoré majú niekoľko tisíc fanúšikov, ktorých som získával roky! je to viac ako 5 ročné konto!, okrem toho tam mám rozpísané správy ktoré potrebuje súrne čo najrýchlejšie prečítať a teraz sa na ne odpovede už nikdy nedozviem! potrebujem normálnu pomoc keď neviete tak nepíšte!
» www.facebook.com/help/contact/?i...
a ešte tu je niečo
» www.facebook.com/KnownIssues?v=a...
ináč som to všetko našla cez google