Viem že tu už toto fórum bolo zrejme veľa krát, ale neviem čo si mám o tom myslieť... mala som známeho, s ktorým som sa mierne pochytila, nemala som ho medzi svojimi priateľmi na fb, ale keď som si ho raz zo zvedavosti našla jeho profil, zobrazil sa mi. T
Mna si kamoska pridala, na druhy den mala srdcervuci status, ze firmy by si mali najst peniaxe na pomoc nejakemu konkretnemu dietatku, ja som jej tam napisal, ze firmy platia dane za seba aj svojich zamestnancov, firmy su uz dost solidarne, potom si ma blokla cize sme boli az den kamosi
@loveistheanswer by si sa čudoval
aspon ma nikto neotravuje statusmi typu idem na zachod...
neposiela mi žiadosti aby som mu polial virtualnu pšenicu v nejakej farmaskej kravine...
alebo aby som dal like malemu černoškovi, ktory za to dostane liter vody
a o fotkach ala kupelka ani nehovorim...
asi nie, hovorím vzhľadom na problémy ktoré mal by ma nejaké upravy súkromia u nho neprekvapili...inak podľa toho čo tá kamoška napísala mi je jasné že nevie o podnikaní nič...ja podnikám síce len rok aj niečo ale máme čo robiť aby sme sa vôbec udržali a nie ešte niekoho sponzorovali ( aj keď proti pomoci ľudom v núdzi nemám nič, ak sú na to prostriedky samozrejme )...a keby firmy platili len dane tak by boli ešte šťastné, treba k tomu prirátať odvody, náklady napríklad na stravu pre zamestnancov...nie je to jednoduché.
Svoju sestru som kedysi tiež nemohla nájsť a to len preto, lebo si zmenila vyhľadávanie
Inak sa mi stalo s tým istým človekom asi 2x, že ma po malej nezhode normálne zmazal a zablokoval Podľa mňa je to trápnosť nad trápnosti, ale neriešim, ten človek mi nebol až taký blízky, aby som to vôbec riešila, skôr som sa tomu konaniu smiala
Facebook je nadnarodna korporacia ktora ti nielen kazdodenne otravuje zivot ale aj znasilnuje tvoje osobne udaje. Najlepsie je si vymazat ucet. O nic neprichadas lebo ludia ktory ta naozaj potrebuju a si s nimi v realnom kontakte ta maju ulozeneho v adresari telefonu. Mier vsetkym fejkbukerom
@jamalboy to je pravda,práve preto som premýšľala o zrušení účtu.
inak ten môj známy sa správa skutočne nepochopiteľne, lebo teraz som si z čistej zvedavosti na fb našla jeho kamoša a ten si zrejme zmenil nastavenia účtu tak, že nie je možné vidieť jeho priateľov, skúsila som ďalšiu jeho kamarátku a jeho profil sa mi ukazuje stále, takže ma podľa všetkého neblokoval, ale nechápem prečo by robil taký cirkus okolo toho...upravovať svoje nastavenia a povedal kamošovi aby si zmenil viditeľnosť priateľov...teraz ani neviem či vôbec mám s ním skúsiť nejako spojiť ( kašľala by som na neho ale ide o dosť vážnu vec ) čo by ste robili vy? ja len že už fakt neviem...
Ak to je dost vazna vec tak to neries hlavne cez fejsbuk. Mne by to prislo neseriozne. Fejkbuk kazi spolocenske hodnoty. Zavolaj mu alebo ak nemas cislo si ho jednoducho vyzisti od niekoho alebo sa dohodni na stretku. Preboha ludia rozpravajte sa.
@jamalboy samozrejme že osobne by to bolo lepšie, číslo si viem v pohode zohnať, ide len o to, či vôbec má zmysel sa mu ozývať keď sa on správa takto...nechcem si namýšľať že by si upravoval nastavenia len kvôli mne, alebo jeho kamarát nastavenia priateľov...veď som mu nič neurobila.
Ja to mam nastavene zas tak, ze ma kazdy najde, ani si nikoho neblokujem ale chcem mat najviac 100 priatelov, co uz mam. S tymi priatelmi to myslím na facebooku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
aspon ma nikto neotravuje statusmi typu idem na zachod...
neposiela mi žiadosti aby som mu polial virtualnu pšenicu v nejakej farmaskej kravine...
alebo aby som dal like malemu černoškovi, ktory za to dostane liter vody
a o fotkach ala kupelka ani nehovorim...
je tam vela pozitiv
Inak sa mi stalo s tým istým človekom asi 2x, že ma po malej nezhode normálne zmazal a zablokoval Podľa mňa je to trápnosť nad trápnosti, ale neriešim, ten človek mi nebol až taký blízky, aby som to vôbec riešila, skôr som sa tomu konaniu smiala
@jamalboy to je pravda,práve preto som premýšľala o zrušení účtu.
inak ten môj známy sa správa skutočne nepochopiteľne, lebo teraz som si z čistej zvedavosti na fb našla jeho kamoša a ten si zrejme zmenil nastavenia účtu tak, že nie je možné vidieť jeho priateľov, skúsila som ďalšiu jeho kamarátku a jeho profil sa mi ukazuje stále, takže ma podľa všetkého neblokoval, ale nechápem prečo by robil taký cirkus okolo toho...upravovať svoje nastavenia a povedal kamošovi aby si zmenil viditeľnosť priateľov...teraz ani neviem či vôbec mám s ním skúsiť nejako spojiť ( kašľala by som na neho ale ide o dosť vážnu vec ) čo by ste robili vy? ja len že už fakt neviem...