Ahojte, prosím potrebovala by som poradiť. Sústavne mi na nete(vždy ked otváram novú stránku, kartu, dokonca aj ked iba preklikávam nejaké možnosti na stránke) vyskočí tá istá reklama. Mám nastavený ad block. Neviete, čo s tým? je to fakt únavné stále na
@bloodypunk No tak nakoniec som skúšala nastavenia v chrome a ako bol povolený ad block, tak tam bol povolený aj tento typ reklám tak som to odstránila a po príchode na stránku mi nič nevyskočilo, tak asi to bude ok
Inak nemáte skúsenosti ako to funguje s ghostermi...to je asi niečo podobné ako ad block
@k5 Nemáš v prehliadači nainštalovaný nejaký škodlivý plugin (doplnok) ? Robí ti to iba ten jeden prehliadač alebo na každom? A vôbec .. Aký je to prehliadač?
no mám chrome, iné prehliadače nepoužívam, lebo sa mi zdajú byť pomalé...ale v rozšírených nastaveniach chrome ako sú doplnky som mala povolený práve tento druh reklamy, ktorá mi stále vyskakovala , tak som to zmazala a zatiaľ nič nevyskakuje..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Inak nemáte skúsenosti ako to funguje s ghostermi...to je asi niečo podobné ako ad block