Mne sa to par krat stalo, po navstiveni nudzoveho rezimu sa to nejako 3x opravilo, po 2 tyzdnoch sa mi Notebook zapol, ale obrazovka uz nikdy nerozsvietila.
Raz som dlho hral GTAčko a bedňu som mal na chujovom mieste tak sa veľmi prehrievala ale som bol lenivý vybrať ju a vravel som si "šak itak už len 5 minutky zahrajem" a zrazu po možno hodine JEB bluescreen. Vypol som PC zapol ho a išiel normalne.
@77hanes77 noo, to sa stalo na sestrinom ntb, ktorá je v anglicku. A nemal by som to ako stiahnuť keďže to vyhodí po zapnuťí:
"Ked sa restartuje alebo vypne, potom sa zapne a zase je tam blue screen" takto mi to vysvetlila.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Stiahni si program Bluescreen View : » www.nirsoft.net/utils/blue_scre...
Nainštaluj ho, spusti a vypíše ti všetky dumplisty ... Urob screenshot a hoď ho sem Tak budem vedieť kód chyby a budem ti vedieť pomôcť.
"Ked sa restartuje alebo vypne, potom sa zapne a zase je tam blue screen" takto mi to vysvetlila.
» scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/...