Ahojte, mám problém s bluetoothom na NB. Zo začiatku všetko fungovalo v pohode a teraz mi zrazu bluetooth nejde. Keď ho idem zapnúť, vypisuje mi tam:,,Nepodarilo sa spustiť túto aplikáciu, pretože jej súbežne zdieľaná konfigurácia je nesprávna. ´´
(win7: štart, pravé tlačítko na "Počítač", "Vlastnosti", v ľavom paneli "Správca zariadení", tam niekde nájdi niečo čo má v názve "Bluetooth", klikni na to pravým myšítkom, Odinštalovať (alebo Odobrať zariadenie, neviem ako je to v slovenskej verzii), keď sa to dokončí, reštartni comp, ovládač by sa ti mal znova automaticky nainštalovať a malo by to ísť, teda aspoň raz slight_smile:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
(win7: štart, pravé tlačítko na "Počítač", "Vlastnosti", v ľavom paneli "Správca zariadení", tam niekde nájdi niečo čo má v názve "Bluetooth", klikni na to pravým myšítkom, Odinštalovať (alebo Odobrať zariadenie, neviem ako je to v slovenskej verzii), keď sa to dokončí, reštartni comp, ovládač by sa ti mal znova automaticky nainštalovať a malo by to ísť, teda aspoň raz slight_smile: