Ahojte, chcela by som si konečne zaobstarat IPhone 4 (alebo 3GS), kedže po nom už dlhsie tuzim, len neviem ako je to s Bluetooth. Daju sa prenasat obrazky, hudba atd. s IPhone na iný mobil a spat? Niekde citam, ze vobec nie, inde, ze sa to pomocou nejakýc
@casanovka Ak mas jailbreak, da sa kupit program, ktorym mozes posielat vsetko aj na ostatne telefony. Ak mas nonjb, su na to aplikacie ale len na prenasanie iphone-iphone. Ono ten bluetooth je tak rieseny kvoli autorskym pravam a podmienkam s vydavatelstvami a podobne, kedze apple vlastni itunes store, prostrednictvom ktoreho tento obsah predava atd.
@sandy114 Bohuzial no. Ja som zatial nebol v situacii, ktoru by som neriesil cez net (aj tie fotky sa mi lepsie posielaju cez icq / nejaku cloudovu aplikaciu ako cez nejaky bluetooth), ale niekomu to rozhodne chyba (hlavne ked to druha strana chce do mobilu bez datoveho programu)
@sandy114 Tak ludia, ktori vyuzivaju BT casto by si s cistym iphonom asi nesadli. Ale podobne ako @ao , i ja vsetko riesim bud cez dropbox alebo mailom. Pouzivat BT na prenos pesniciek alebo podobneho obsahu som videl naposledy asi na zakladnej skole
@trdelniiiq no ja keď nie som v blízkosti wifi tak využijem aj bluetooth, nemám totiž dátový paušál, ale ide len o posielanie maličkostí ako sú fotky... našťastie voľné wifi chytám skoro všade
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ale dnes keď som chcel od spolužiaka nejaké fotky z jeho iPhonu, tak to proste nebolo možné...
Ja sám vlastním 3GS.
Ale ak mám byť úprimný vôbec to nepotrebujem, zatiaľ som bluetooth využil iba na hranie hier (proti kamarátovi)
Ak ti môžem odporúčiť. Choď radšej do 4 poprípade 4S iPhone. Predsa len retina displej, kvalitný foťák, rýchlejší procesor
V zasade to podporovane nie je. Subory je idealne prenasat cez net (cez IM, alebo dropbox napriklad)
Pokial nechces datovy pausal... No, v takom pripade neviem ci ma zmysel kupovat iphone (alebo iny smartphone)