Čaute, snád' tu nie su len noliferi a tak sa chcem spýtať
Plánujem si na vianoce kúpiť BMX (teda rodičia mne).. a nemyslím si že to bude len jednodňová záležitosť, takže chcem radšej do toho čosi zainvestovať.. táto BMX sa mi zdá v pohode
UMF Brad 1 som mal, tuším 2005 to bol ročník, a ten bike funguje dodnes a jedine zadná brzda na ňom bola menená a to dostával fest zabrať, takže neni o čom a bral by som tento na tvojom mieste
@worrye možno záleží od biku nvm, lebo ja som tam vyskúšal asi 5 typov gumičiek vrátane extra mäkkých a trojzložkových a furt to brzdilo na nič až keď som twister vyhodil tak to začalo brzdiť ako tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Plánujem si na vianoce kúpiť BMX (teda rodičia mne).. a nemyslím si že to bude len jednodňová záležitosť, takže chcem radšej do toho čosi zainvestovať.. táto BMX sa mi zdá v pohode
» www.cykloabc.sk/index.php?lid=2...
Čo na ňu hovoríte? + nejáké dobré parky v okolí Piešťan a Trenčína? (na Trajane poznám lesík aj skatepark, a v NMnV tiež krytý)..
Dííííííííííííííííííííííííííííííííík
nejak takto
mne sa pri takomto spôsobe dali pretočiť dokonca až o 720 ale lanko mi dočiahlo ltt
No každopádne uvidím..aj tak dík, že si mi odpísal ako jediný
Vidíš, to ma nenapadlo
Btw. kamarát má twistera a brzdí mu v pohode