Prv som išiel klasiku v podobe 50 zhybov, dipov, klikov (široko + úzko čiže stovečka), drepov, leg raisov a každý tréning som pridával iba po 5 kedže mi išlo o techniku a kvalitu ....sets & reps sú najdôležitejšie
Potom som si skombinoval plán z týchto cvikov, pridal som drepy na jednej nohe, zhyby podhmatom na jednej ruke atd a prechádzal som na náročnejšie
rozdelil som si to už potom na partie...
Najlepšie je určite vyskúšať všetko možné, aby si vedel čo ti zaberá na tvoje telo najlepšie
@maykky
ďakujem ti , pozriem si tu knihu tréning väzňa a asi bude najlepšie ak si ten tréning vytvorím sám ako hovoríš. Prispôsobím si ho @hoppkins
appku nechcem ale dík
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Potom som si skombinoval plán z týchto cvikov, pridal som drepy na jednej nohe, zhyby podhmatom na jednej ruke atd a prechádzal som na náročnejšie
rozdelil som si to už potom na partie...
Najlepšie je určite vyskúšať všetko možné, aby si vedel čo ti zaberá na tvoje telo najlepšie
ďakujem ti , pozriem si tu knihu tréning väzňa a asi bude najlepšie ak si ten tréning vytvorím sám ako hovoríš. Prispôsobím si ho
@hoppkins
appku nechcem ale dík
Tak hej mám to a čo 5 a 6 cvik veľkej šestky ? Tie nemajú stupne ?