Napadlo ma co by ste robili kebyze si idete len tak po ulici , zrazu tma pred ocami a prebudite sa v nejakej arene , miestonosti alebo v niecom podobnom v ruke mate noz a pred vami stoji clovek takisto s nozom v ruke z oci mu slahaju plamene a vam dopne z
heh no neviem ludia kazdy v sebe , skuste si presdtavit ako by ste asi zili po tejto udalosti , ten druhy clovek vam proste nikdy nic nespravil len sa ocitol v tej istej situacii ako vy a vybral si vas zivot za jeho
jednoznacne by som zabil bez vahania bez mihnutia oka toto je pripad ze ina moznost nieje a radsej on jak ja pozerajte sa nato jak chcete kludne ma nazvyte blaznom ale je to takto
ak by nebol dement, tak by som najprv išiel na to diplomaticky, teda aby sme odložili nože a pokúsili sa odtiaľ dostať obaja.
a keď nie, tak by to bol drsný boj o život a ak by som ho zabil, tak trpím celý život, lebo svedomie by ma dostalo
s citom by som mu zlamala obe ruky, aby som mala istotu, ze noz nepouzije. az keby si ozaj nechcel dat pokoj, potom by to schytalo aj jeho koleno. a inak by som sa snazila zistit, kam som sa to sakra dostala... kazdopadne by som ho nezabila.
A ja si nemyslím, že by som potom, ako som sa ubránil pred človekom, ktorý ma jasne chcel zabiť a ničím si to nechcel nechať vyhovoriť mal nejaké významné výčitky svedomia ...
ja by som sa urcite nesnazil na to ist diplomaticky prtze cim dlhsie by som toho cloweka poznal a rozpraval sa s nim tym horsie by pre mna bolo zabit ho ..keby ssa dalo rovno zfleku by som ho zakatoval a konec stuck_out_tongue:..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale tak clovek je v podstate zviera strach o vlastny zivot by ho nedonutil uvazovat , ale konat najjednoduchsim moznym sposobom
a keď nie, tak by to bol drsný boj o život a ak by som ho zabil, tak trpím celý život, lebo svedomie by ma dostalo
Hej, to by bolo super, veď kto by už nechcel niekoho dorezať, keď už neprežije
Fakt by ti to strašne pomohlo ...
Dúfam, že neplánuješ dáke tieto arény. Znie to strašne.