Keby ste sa ocitli v neakej skľúčujúcej situácii napr. že by ste sa stratili v lese alebo by ste boli na ulici a nemali by ste žiadne peniaze a ani čo jesť odhodlali by ste sa k tomu aby ste pili svoju vlastnú moč alebo jedli Extrementy a zvratky?
Ešte som sa v takej situácii nevyskytla, ale človek je ževraj pre prežitie ochotný aj zjesť niekoho, takže myslím, že piť svoj vlastný moč, (a veľa ľudí absolvuje urinoterapiu scela doborovoľne pre zdravie) by mi nerobilo až taký problém. S tými exkrementami už neviem..
Hovoríš jak keby v lese neboli huby, ovocie a najnutnejšom prípade sa dá najesť aj nejakej buriny a vody máš tam po kkt a z ulice by som šiel do lesa veď naši predkovia takto začínali a prežili.
Na jedene a na pitie sa toho v lese nachadza dost, cize nie. Ale kebyze som na pusti a mam k dispozici dve flase, tak by som destiloval vlastny moc... Je to lepsia predstava, ako pit ho len tak sam o sebe...
pozri, z čoho by boli tie exkrementy keby som nič nejedla, há?
je to somarina a do situácie kde by nebola voda jedlo a singál sa nechystám, aj keď jeden nikdy nevie. ale začala som nosiť kpz a tam sú aj nejaké peniaze keby náhodou...a byť na ulici znamená byť medzi ľuďmi, čo nie je hraničná situácia potrebná na jedenie exkrementov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale inak by som sa celkom vedela zaobísť.
taký les, neverím, že by som nenašla nejaký prameň, alebo aspoň niečo nejedovaté na jedenie.
a jedlo by vlastne ani problém nebol, to by som vydržala.
a ja vďaka svojej prehnanej predstavivosti myslím aj na takéto veci, takže občas sa na niečo také pripravujem.
a nie, nerobila by som to za žiadnych okolností.
je to somarina a do situácie kde by nebola voda jedlo a singál sa nechystám, aj keď jeden nikdy nevie. ale začala som nosiť kpz a tam sú aj nejaké peniaze keby náhodou...a byť na ulici znamená byť medzi ľuďmi, čo nie je hraničná situácia potrebná na jedenie exkrementov.