Ja som strašne stresujúci typ človeka.. A teraz ma najviac trápi, že kam pôjdem ak ma nezoberú na strednú.. Teraz budem 8-mák a budem sa už musieť snažiť a učiť aby som mal čo najlepšie výsledky a aby ma zobrali, ale ja už teraz viem , že dobré známky neb
"ale ja už teraz viem , že dobré známky nebudem mať" ........prečo by si nemohol mať dobré známky?? keď sa učíš, tak tie dobré známky budeš mať... a keď si ešte na základnej, tak ich určite budeš mať
@frodo2 noo, podľa mňa nie záleží na ich kritériách a ministerstvo školstva (pokiaľ viem) neustanovilo taký zákon, že kto chce ísť na OA, musí mať priemer do 2,0 len keby to mala tá škola v kritériách
@frodo2 Na obchodnú ťa pravdepodobne zoberú, ak tá Dudová nie je nejaká extra výberová, čo sa týka toho priemeru 2,0, tak ten platí pre gymnáziá, aj to neviem, či už od budúceho roku, alebo až neskôr... Ale zas nečakaj, že keď na nejakej OA vyštuduješ nejaký odbor manažment, tak sa v tom aj zamestnáš... Teraz sa majú v tejto oblasti problém zamestnať aj vysokoškoláci s titulom...
A tiež som nepochopil, bojíš sa, ale radšej pôjdeš von ako sa učiť?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
zoberu ta skoro hocikde s takymi znamkami a na obchodnu v pohode, pokial ta skola nema nejake specialne podmienky, ktore nesplnas
Keep calm
Výber správnej strednej je pre teba určite dôležitý ale neber to príliš vážne...na nejakú strednú sa dostaneš aj keby si mal samé 4
Nebud z toho klbko nervov,ked nejde o život,nejde o nič
U nás v meste berú na obchodnú 4-károv,ktorí sú dutí ako bambusi a nestresujú ,tak prečo by si mal z tvojím priemerom mať depku?
Zoberú ťa na každú normálnu školu,nielen na hotelovku
Lepšie?
ale k téme... s takým priemerom ťa na nejakú obchodnú vezmú, don't worry
Odborov,kde je účtovníctvo,ekonomika,manažment,štatistika a podobné predmety je na milú Jarmilu
vždy máš z čoho vybrať
A tiež som nepochopil, bojíš sa, ale radšej pôjdeš von ako sa učiť?