neviem prečo ale strašne sa bojim ked sa niekto bije aj ked sa minule bil moj kamoš ja som radšej utiekol domov strašný pocit som mal ani si neviem predstavit keby som sa ja mal byt nie je to nijaké divné
A vôbec sa nebojím, viem, aký odstup si mám udržovať, resp. ak sa bijú ľudia, ktorých poznám, nabehnem tam a urobím poriadky. Väčšinou sú to len neopodstatnené bitky, keď ani nevedia, prečo a za čo sa bijú, ale si honia ego dokazovaním si svojej sily
Podľa mňa je to dosť primitívny prejav, keď človek nevie riešiť veci slovne radšej nech si zbalí švestky a radšej ide od konfliktu preč.
Počul som milion zažitkov , že napr na záhorí na diskotéke príde niekto zo západu a nehovorí ich "rečú" už ho mlátia. Prípadne je z inej dediny...Dafuq? ludia spamatajte sa.
Ale treba povedať že sú situácie kedy by si človek nemal nechať brnkať po nose, no ja mám pocit že 90% bitiek je len trápne dokazovanie si niečoho ...
Asi 2x som bol v situacii že som niekomu natiahol a napr. sa mi stalo že aj ked som chcel, udrel som ho slabšie ako som mal v pláne a netuším prečo....jeb. humanista...
@bergueron92 Nie každý je na to. Niekomu to proste v hlave nevie ani trošku zatlačiť pudy. Ale taká vec ti je aj tak podľa mňa dobrá tak do určitého veku a pri určitom životnom štýle.
bola som v situacii ked jeden agresivny opity chalan na arty zacal byt ostatnych a bolo to velmi velmi neprijemne kedze aj po vyhodeni stale preskakoval plot a kazdeho napadal.
ked som mal tak 14-15 tak som sa tiez bal, hlavne ked sa bili taki vacsi a starsi...uz teraz sa nebojim ani trochu, bitky nevyhladavam ale ked uz niekto moc vyryva tak mu dam par ran na ukludnenie...a utekat by ma urcite nenapadlo, keby mi biju kamarata
Preco by som sa mal bat, ked sa niekto bije? Ved nech sa vybije, ak to potrebuje Jasne, bijem sa pravidelne, a svoje obete si vyhladavam cez google, takze nikto sa neschova.
ty vole no ja mám tlak na druhú akonáhle počujem vrieskať ženu a vidím ju ako sa do všetkého mieša, potom jej niekto náhodou ujebe a plače na schodoch aj s kamarátkami ktoré to idú riešiť za ňu ... nevyhladám bitky ale pár som sa ich zúčastnil a pár krát som musel utekať aj pred políciou
hnusí sa mi keď bijú ženy ale ak si bitku privodia sami svojim správaním tak nech za to nesú aj dôsledky.
Bitky mi nevadia, som zvyknutý - mám určitú odolnosť voči bolesti a to z toho dôvodu, že som bil často s bratom, dokonca aj so staršími chalanmi, ktorí asi si na nás zvyšovali svoje ego, občas aj v škole, keď to inak nešlo a raz dokonca s fotrom, keď mi praskli nervy. Dnes už bitky nevyhľadávam a som bezkonfliktný - skôr sa snažím veci riešiť diskusiou medzi 4 očami, hoci niekedy sa ešte s bratom pochytíme a dr... si navzájom dobrú po papuli - to občas nezaškodí, aj tréning treba .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
A vôbec sa nebojím, viem, aký odstup si mám udržovať, resp. ak sa bijú ľudia, ktorých poznám, nabehnem tam a urobím poriadky. Väčšinou sú to len neopodstatnené bitky, keď ani nevedia, prečo a za čo sa bijú, ale si honia ego dokazovaním si svojej sily
a k tomu či som sa bil hej. so ségrou pečené kura lietalo po izbe sme sa oň bili jak divosi
Počul som milion zažitkov , že napr na záhorí na diskotéke príde niekto zo západu a nehovorí ich "rečú" už ho mlátia. Prípadne je z inej dediny...Dafuq? ludia spamatajte sa.
Ale treba povedať že sú situácie kedy by si človek nemal nechať brnkať po nose, no ja mám pocit že 90% bitiek je len trápne dokazovanie si niečoho ...
Asi 2x som bol v situacii že som niekomu natiahol a napr. sa mi stalo že aj ked som chcel, udrel som ho slabšie ako som mal v pláne a netuším prečo....jeb. humanista...
hnusí sa mi keď bijú ženy ale ak si bitku privodia sami svojim správaním tak nech za to nesú aj dôsledky.