ako sa hovori aký pan, taky pes.....bohužial je to pravda vačšina ludi si zoberu psov a kašlu na nich, nevenuju sa im a o vycviku ani nehovorim a to plati hlavne pre tie male psy....abosolutne drze a nevychovane ! ako ich posrane paničky...
napisal som velkych - ale to len preto že nemam ich proste rad a ten pocit ked sa psotavia na zadne a skoro velky ako ja....ale to je iba moj potlačany strach... :/
proste nie aj ked ma 2 krát uz pokusali do krvi (nemyslim to ked sa hrame a on ma kusne).. jedine co mam respekt pred psami so zelenymi ocami ale zatial poznam iba jedneho a to uz je v pohode aj ked ma pusu vacsiu ako moja hlava a neznasam tych malých potkanov
Všeobecne nie, spravanie psa sa da odhadnut pokial človek nepodlahne panike. Ale dal som "iba malych", nemam rad bielych krížencov, špicov, .....prečo ? sú to ku*vy vychcané.....
Mám rada len veľkých psov a niektorých malých ako sú francúzsky buldoček. Máme v susedstve kríženca čivavy, ktorý stále vysedáva na balkóne a keď sa niečo okolo neho hýbe šteká, šteká a vkuse len šteká! A takto som znenávidela kabelkových psov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Takže nie, nebojím sa.
napisal som velkych - ale to len preto že nemam ich proste rad a ten pocit ked sa psotavia na zadne a skoro velky ako ja....ale to je iba moj potlačany strach... :/
väčšina strážnych/bojových/poľovných/majiteľom nezvládaných psov ma miluje
to po prvé a po druhé... alergia... začnem kýchať a keď som v byte kde je pes tak sčerveniem :/