noo bojite sa?ja sa bojim ani nie tak tej mojej ale kamaratoow,mami,otca,brata...ale momentalne najwiac mojho psa nejsom diwna?w lete mi zomrel skrecok a wcera som sa rozrewala ze mi chyba...
no tak jasne ze svojej ano...ale hlavne pribuznych a tiez sa strasne bojim o svojho psa...uz bude mat 11 rokov a viem ze tu nebude vecne...a to je strasne
to je normalne to je ako clen rodiny ktory ti neublizi nenakrici do teba.
Svojej smrti sa ani dako moc nebojim. Svor sa bojim toho, ze nic nezaizjem alebo, ze nic nespravim pre moj zivt. Co sa tika dosiahnutia cielov. toho sa bojim. Ale smrti to nie. lebo ta pride ci chcem alebo nechcem
ja sa nebojim je to super ked si predstavite ze nnieco nove..lken by mi bolo luto ze za mnou placu a tak vaznesi predstavte ked vam niekto zomre akoe to je:/ aa dufam ze da co je po smrti
moj hawus budem mat len 2 roky ale aj tak ja ho strasne lubim a bojim sa toho ked to pride...ano ano cez den na take weci nemyslim ale w noci ked zaspawam tak rozmyslam nad debilinami...a swojej sa nebojim wobec len ked budem mat deti tak myslim na to ze ako im bude ked im zomre mama teda ja och tu trepem...
nehorazne sa bojim....Ale najviac sa bojim toho co je predtym-staroba.jak sa v tejto dobe setci xovame k starsimmma predstavit si,ze si zo mna setci budu robit prdel(volaki mali)...aaah
ja viem ze umrem mlada a uz sa par rokov s tym zmierujem haha a bojim sa smrti tak light. nie toho ze umrem lebo uz raz som akoze mrtva bola ale tak neviem. strasi ma to nechcem este ale viem ze raz to prist musi. nemyslim na to... uzivam zivota
ja neviem ci sa bojim smrti... je to tazke, ale skor sa asi nebojim a nechavam to na osud. viem ze smrt si docka kazdeho takze co uz ked budem raz na rade... nic sa s tym neda robit
inak je zaujmavy fakt ze dobri ludia umieraju vacsinou rychlou smrtou a sli ludia velmi pomaly a bolestivo aspon co som si vsimol vo svojom okoli tak zatial to platilo co z toho vypliva ? caka to kazdeho no bat by sa mal len ten kto nema ciste svedomie
Smrt je zaujimava "vec", teda, nebojim sa jej, ale toho okamihu, ked to pride. Je to poznanie neznama, a clovek sa rad ruti do neznama, ale az tak velkeho? Mimo to neverim, ze uz nebudem, proste nic, neda sa to predstavit.
Bojim sa len nasilnej, dlhej, a bolestivej smrti. Tak ako kazdy, nie?
ale sak jasne smrt je sucastou zivota tak preco sa jej bat? ... pre mna za mna nech ma aj upalia (i tak si to uz nebudem pamatat ... ale brutalne najviac sa bojim TOHO po smrti ... ci uz nebude NIC, TMA, FINISH ..alebo bude nieco DONEKONECNA ... prosto oboje je spatny napad
Kua jakoze fakt sory ale niektorym tu uz fakt jbe.Smt patri k zivotu dobre niekto sa boji niekto nie to je ok ale do riti nejbte sem tu tych domacich bastardov ok? to s tim nema nic spolocne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Svojej smrti sa ani dako moc nebojim. Svor sa bojim toho, ze nic nezaizjem alebo, ze nic nespravim pre moj zivt. Co sa tika dosiahnutia cielov. toho sa bojim. Ale smrti to nie. lebo ta pride ci chcem alebo nechcem
alee bojim sa zhorenia....teda nie po smrti
preco ked mas cely zivot pred sebou ho marnis myslienkami o smrti kazdy raz zomrie
myslienkami na smrt sa pripravujes o momenty ktore mozes venovat zivotu
ale teraz sa tým nezaoberám, viem, že raz zomriem...no a?......ešte ma čaká dlhý život
Dost to nici motivaciu
Bojim sa len nasilnej, dlhej, a bolestivej smrti. Tak ako kazdy, nie?
inac zubkakefka je uplne normala. Aj ja jumam
myslim rodine a kamosom,keby som teraz odisla,neviem mozno si len myslim ze by so im chybala
mozno sa bojim toho co ma caka po smrti
a mozno nechcem zomriet
a rozhodne nie som emo brrr
P.S.: 41.= niekomu tu zahrabava z Hegla co?