pár rokov som kvôli príšernému strachu nechodila.. minulý rok som sa donútila ísť, lebo ma začali zuby pobolievať a ked mi pri vrtani 1x v živote dala injekciu, tak som zistila, že to nie je až také strašné, tak sa už menej bojím
ako strašne! a keď si spomeniem, že som v stredu roztrhala papierik aby som šla na preventívnu, tak je to ešte horšie a každý pondelok, stredu, piatok mám nervy, či nedolezie do triedy, že mám ísť
Bojím sa lekárov, sú to pre mňa triedny nepriatelia a hlupáci v jednom človeku, v každej ordinácii sa duševne pripravujem na smrť. Nikdy som sa nemodlila tak, ako keď lekár zobral o ruky nástroj, ktorým manipuloval mojím telom. Sú to úchyláci! Kto iný by bol schopný vŕtať sa v ľudských telách a brať za to peniaze? Fuj! Samozrejme som si vedomá ich prínosu spoločnosti, lenže tých podvedomých myšlienok horeuvedených sa nemôžem zbaviť...sú to jediní ľudia, ktorí môžu spôsobovať bolesť a dostávať za to spoločenské uznanie bez ospravedlnenia. Ľudia, ktorí sa nimi stávajú to majú v sebe od detstva ako si všímam ľudí, ktorích poznám od mala a dali sa na to.
vždy sa bojim, ale už ked mám " po tom" tak je mi fajňe. + nemám rada ten zubársky pach
ale teraz som mala prednedávnom taký dost nepríjemný problem, a už to bolo fakt neznesitelne, tak sme šli k zubarke a tam som sa asi prvý krát nebála, pretože som chcela aby mi s tým niečo urobili lebo to bolo na zbláznenie...problemy zo zubami = najhoršie...
tak strašne som sa bála, že som niekoľko rokov nebola u zubára, a keď som po tom všetkom už musela, tak mi to všelijako rezali, čistili a neviem čo všetko s tým robili...bola som tam vtedy asi 7 krát u štyroch rôznych zubárov.... síce sa ešte bojím, ale už to do takéhoto extrému asi nenechám zájsť
od kedy som prežila vytrhávanie osmičiek(a vlastne nie vytrhávanie lebo oni boli ešte nevyrastené,hlboko v ďasne ešte, takže vysekávanie,vyrezávanie...) a potom spojené všetko s tým, tie týždne...
už nič horšie u zubára nehrozí, takže nie, toto bolo to čoho som sa najviac bála a mám to za sebou. takže nie, už sa nebojím !
bojím sa len sumy, ktorú treba zaplatiť, inak nie, mám milú doktorku a takú vtipnú oldfashioned blondínku, ktorá stále rozpráva o svojom psovi a má ružové sponky
bojim sa najma toho,ze moje zuby budu v takom stave ze im uz ziadny zubar nepomoze,cize preto sa radsej zubara nebojim a na znak toho mam v piatok termin. kym je to len vrtanie/trhanie/opravy tak ok,nechcem aby som mal skutocny strach ked bude brat do ruky skalpel
a naposledy bol zubar mojim vykupenim z bolesti,cize myslim vzdy na to ze tam idem preto aby mi bolo lepsie,a nie horsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ja tam dokonca, velmi rada chodím (až na platenie tých súm )
ale dlheeeeee...eee roky som sa bal,az kym ma nesla mariaskarat z tej bolesti...a potom ulala..vy ste kde bol? a kto vam to urobill..
no kto..ten kokot svirian v prvej triede na zs...
ale teraz som mala prednedávnom taký dost nepríjemný problem, a už to bolo fakt neznesitelne, tak sme šli k zubarke a tam som sa asi prvý krát nebála, pretože som chcela aby mi s tým niečo urobili lebo to bolo na zbláznenie...problemy zo zubami = najhoršie...
@kokosovyorech a nemáme aj toho istého ?
a moja zubárka má v čakárni akvarko s divnými rybami!
už nič horšie u zubára nehrozí, takže nie, toto bolo to čoho som sa najviac bála a mám to za sebou. takže nie, už sa nebojím !
(viem, že som vadná )
a naposledy bol zubar mojim vykupenim z bolesti,cize myslim vzdy na to ze tam idem preto aby mi bolo lepsie,a nie horsie