Ešte sa mi síce nestalo, aby ma niekoho rodičia nemali radi, ale bojovala som už v milión horších situáciach, takže toto by bola asi tá najmenšia tragédia...
Zabili by sme sa a nad našimi mŕtvymi telami by sa naši rodičia uzmierili...
Alebo by vzal armádu, uniesol by ma od môjho manžela, ten by pritiahol k mestu a obliehal by ho desať rokov a nebol by úspešný, pokiaĺ by nemal prešibaného kamoša. Ktorý sa za to vracal domov ďalších desať rokov.
(A zas sa prejavuje môj emočný rozsah čajovej lyžičky, vidno )
Bojovala by som o moju Lasku aj keby ma jeho rodicia, starí rodičia, súrodenci, bratranci sesternice, tety ujovia,,,...domaci milačikovia...nemali radi...
myslelo sa fakt za, alebo o? za mi evokuje, že sa v ich hádke postavím na jeho stranu. a tam neviem povedať, je to možné, ale ak bude robiť voloviny, kľudne podržím stranu rodičom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Alebo by vzal armádu, uniesol by ma od môjho manžela, ten by pritiahol k mestu a obliehal by ho desať rokov a nebol by úspešný, pokiaĺ by nemal prešibaného kamoša. Ktorý sa za to vracal domov ďalších desať rokov.
(A zas sa prejavuje môj emočný rozsah čajovej lyžičky, vidno )
bojoval, použil by som raketu stredného doletu SS a tá osada, by ľahla popolom...filip
:S
Mám to šťastie, že moja "svokra" je úplne super, dá sa s ňou sedieť pri káve, fajčiť, ohovárať môjho starého...
neriesim. usmejem sa a mam v pici